Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Dzięki długoletniej współpracy z zaprzyjaźnionymi gospodarstwami, finalnie powstaje produkt, wyróżniający się jakością której z trudem można doszukiwać się wśród oferowanej na polskim rynku pizzy mrożonej. Nasze osobiste zaangażowanie w dobór produktów, oraz wiedza i długoletnie doświadczenie płynące z prowadzenia pizzerii neapolitańskich pozwoliło nam przenieść wyznawaną przez nas filozofie jakości na nowy grunt. Potwierdzeniem tego może być 30 miejsce w rankingu 50 najlepszych neapolitańskich pizz w Europie w 2021 i 2022 roku. Jesteśmy przekonani, że Ciao a Tutti od zawsze kojarzone z brakiem kompromisów dotyczących produktów wyjdzie naprzeciw najbardziej wymagającym Konsumentom, którzy żyjąc w szybkim tempie, nie chcą jednocześnie rezygnować z tego co wartościowe na talerzu.
mąka pszenna (kraj pochodzenia: Włochy), ser mozzarella fior di latte 19 %(mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka zwierzęca, fermenty mlekowe), woda, pomidory Pelati 17% (pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), salami San Gennaro 7% (włoskie mięso wieprzowe (96%), sól morska, dekstroza, przyprawy, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, cukier, substancje konserwujące: azotan potasu, azotyn sodu),sól, drożdże.
Możliwa obecność mleka, soi, gorczycy, łubinu, sezamu.
Przechowywać w zamrażalniku, w temperaturze poniżej -18C. Chronić przed rozmrożeniem. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie.
Wyjąć pizze z folii, włożyć do piekarnika rozgrzanego do 220-240C, piec do momentu roztopienia się sera i zarumienienia rantów (5-7 min.).Unikaj programu "termoobieg".