MORLINY
Frankfurterki
Najniższa cena: 10,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tradycyjny hiszpański fuet ekstra, z wieprzowiny rasy duroc.
Fuet to z pewnością książę hiszpańskich tapas i najbardziej ceniona przez wielu Polaków hiszpańska wędlina.
Wieprzowina Duroc, w pełni naturalna mikroflora i tradycyjne metody produkcji sprawiają, że nasz fuet duroc jest przysmakiem dla podniebienia. Odpowiednie dojrzewanie i suszenie, charakterystyczna pomarszczona powierzchnia zewnętrzna i jednorodny układ białej flory sprawiają, że jest wyjątkowy.
W ARTYSAN świnie rasy duroc są hodowane na własnych gospodarstwach oraz są żywione kompleksową i kontrolowaną dietą na bazie naturalnych pasz roślinnych. Rasa Duroc ma czerwone umaszczenie i jest znana z doskonałego marblingu mięsa, czyli równomiernej rozproszonej intramuskularnej tkanki tłuszczowej, która jest idealna do procesu dojrzewania, aby uzyskać doskonały wynik.
Jak degustować Fuet Duroc Artysan
Ze skórą lub bez, grubo lub cienko pokrojone, prosto lub ukośnie... To kwestia gustu i nic nie jest na ten temat napisane. Niektórzy smakosze uważają, że skóra modyfikuje smak mięsa i wolą ją usunąć. Inni z kolei uważają, że skórka nadaje mu chrupiącą teksturę. Nasz fuet duroc jest nadziewany w naturalnej osłonce, więc jeśli go lubisz, możesz cieszyć się nim ze skórką.
Krojenie Fuet Duroc Artysan
Ogólnie rzecz biorąc, najlepszym sposobem na delektowanie się fuet duroc jest pokrojenie go na półcentymetrowe plasterki po skosie. Ukośne cięcie oznacza, że nie jest on cięty całkowicie prostopadle do kawałka, ale po przekątnej.
Frankfurterki
Najniższa cena: 10,99 zł
Kiełbasa gospodarska
Najniższa cena: 14,52 zł
Kiełbasa śląska
Najniższa cena: 14,79 zł
Kiełbasa z karkówką
Najniższa cena: 14,52 zł
Kiełbaski mini bez osłonki
Najniższa cena: 5,69 zł
Kiełbasa śląska z szynki
Najniższa cena: 15,99 zł
19% taniej
Kiełbasa francuska
Najniższa cena: 13,91 zł
Kiełbaski bekonowo-serowe
Najniższa cena: 6,99 zł
Śląska kiełbasa 100% z polskiej szynki
Kiełbasa śląska
Pikantne kiełbaski śniadaniowe 100% mięsa
Smakowe kiełbaski śniadaniowe z suszonymi pomidorami
Kiełbasa firmowa BIO (240g - 360g)
Kiełbasa biała BIO (240g-360g)
Kiełbaski roztoczańskie BIO
Kiełbasa podwawelska
Kiełbasa podwawelska z szynki
Ślązerki
Kiełbasa morlińska
Kiełbasa Marózkowa (200g-300g)
Kiełbasa podwawelska z szynki (200g-300g)
Kabanosy myśliwskie
Kabanosy krakowskie
Kiełbasa krakowska pieczona sucha plasterki (120g-180g)
Kiełbasa krakowska sucha bezglutenowa
Serowe kiełbaski śniadaniowe ser cheddar+jalapeno
Serowe kiełbaski śniadaniowe ser cheddar
Kiełbasa myśliwska
Kiełbasa wiejska (296g-444g)
Kiełbasa biała surowa
Kiełbasa Chorizo Sarta pikantna
Śląskie kiełbaski śniadaniowe 100% mięsa
Parówkowa wiedeńska (240g-360g)
Kiełbasa brocka
Pleśniowe
Frankfurterki
Kiełbasa krucha ze wsi - kawałek
Kiełbasa biała ekstra parzona
Białe kiełbaski śniadaniowe 100% mięsa
Kiełbasa chłopska bio
Kiełbaski krakowskie z szynki
Kiełbaski bekonowe z serem
Kiełbasa myśliwska sucha bezglutenowa
Kiełbaski proteina + 100% polskiej szynki
Kiełbasa fuet extra
Kiełbasa biała parzona 100% Polskiego Mięsa
Kiełbasa krakowska (240g-360g)
Frankfurterki 8 szt
Kiełbasa swojska
Zestaw grillowy z kiełbaskami wieprzowymi
Kiełbasa śląska Ekstra
Kiełbasa myśliwska sucha
Serdelowa z szynki
Salami milano- dojrzewające plastry BIO
Kiełbasa krakowska sucha BIO (240g-360g)
Pałeczki Fuet
Kiełbasa Gospodarza wędzona podsuszana
Kiełbasa głogowska z szynki
Kiełbasa biała parzona BIO 5 szt.
Szynka serrano Duroc reserva 14-miesięcy w plastrach
Lomo Curado Duroc w plastrach
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 15 dni.
Spożycie bezpośrednie. Zaleca się otwarcie 10 minut przed.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów