ESPUNA
Fuet d olot
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tradycyjny produkt wyrabiany metodami rzemieślniczymi. Mięso wieprzowe poddaje się grubemu mieleniu, dodaje się słoninę i przyprawia solą. Tak przygotowana masa umieszczana jest we flaku. Po tym, wędlina poddawana jest spłaszczaniu dla nadania charakterystycznego kształtu. Dojrzewa przez co najmniej 4 miesiące. Świetna na deskę wędlin i do pizzy.
| Określenie | w 100g | w jednostce |
|---|---|---|
| Wartość energetyczna (kJ) | ||
| Wartość energetyczna (kcal) | ||
| Tłuszcz (g) | ||
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | ||
| Węglowodany (g) | ||
| w tym cukry (g) | ||
| Białko (g) | ||
| Błonnik (g) | ||
| Sól (g) |
Fuet d olot
Salami Milano
Salame Spianata
Salame Napoli
Fuet
Kiełbasa fuet extra
Salami Milano - plastry BIO
Salami mini - kawałek
Salami Toscanella - plastry BIO
Ser Mozzarella (tarty)
Najniższa cena: 9,39 zł
Ser Mozzarella (mini kulki)
Cena przed obniżką: 9,19 zł
29% taniej
Szynka prosciutto crudo
Najniższa cena: 13,99 zł
Mortadella
Najniższa cena: 12,39 zł
Ser Mozzarella (kulka)
Ser Mozzarella light (kulka)
Szynka dojrzewająca prosciutto di Parma DOP
Ser Mascarpone
Ser Ricotta
Salami Milano
Salame Napoli
Szynka affettati prosciutto cotto
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów