SOKOŁÓW
Salami chips klasyczne
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tradycyjny produkt wyrabiany metodami rzemieślniczymi. Mięso wieprzowe poddaje się grubemu mieleniu, dodaje się słoninę i przyprawia solą. Tak przygotowana masa umieszczana jest we flaku. Po tym, wędlina poddawana jest spłaszczaniu dla nadania charakterystycznego kształtu. Dojrzewa przez co najmniej 4 miesiące. Świetna na deskę wędlin i do pizzy.
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | ||
Wartość energetyczna (kcal) | ||
Tłuszcz (g) | ||
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | ||
Węglowodany (g) | ||
w tym cukry (g) | ||
Białko (g) | ||
Błonnik (g) | ||
Sól (g) |
Salami chips klasyczne
Szynka dojrzewająca prosciutto di Parma DOP
Salami spianata calabra pik
Salami ostródzkie - plastry
Salami rogal plastry (160g-240g)
szynka serrano
Prosciutto Crudo Dolce
Salame Spianata
Salame Napoli
Tapas serrano
Ser Ricotta
Ser Mascarpone
Mortadella
Ser Mascarpone o smaku waniliowym
Ser Mozzarella (tarty)
Ser Mozzarella (mini kulki)
Salami Milano
Szynka prosciutto crudo
Szynka dojrzewająca prosciutto di Parma DOP
Ser Mozzarella light (kulka)
Ser Mozzarella (kulka)
Salame Napoli
Szynka affettati prosciutto cotto
Galbani gotowana szynka z indyka
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów