PRESIDENT
Delikatny ser Brie naturalny
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sery Valbon wytwarzane są we Francji zgodnie serowarską tradycją, przekazywaną od 100 lat z pokolenia na pokolenie. Produkowano je początkowo w rzemieślniczej manufakturze serów dojrzewających, założonej w 1922 roku przez Henri HUTINA, mistrza serowara z Lacroix-sur-Meuse, a obecnie w nowoczesnej, kontynuującej tradycje wytwórni serów pleśniowych.
mleko pasteryzowane
sól
stabilizator: chlorek wapnia
kultury bakterii
podpuszczka
Penicillium Candidum
Geotrichium Candidum
zawiera: mleko
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Francja |
Typ | Owijka |
Waga brutto 212
g
polski
Delikatny ser Brie naturalny
Ser Brie klasyczny
Ser Brie BIO
Ser pleśniowy naturalny
Ser Camembert klasyczny
Najlepiej smakuje po 30 minutach od wyciągnięcia z lodówki.
Przechowywać w temp. +2°C do +8°C
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 8
Valbon
Marka | Valbon |
Valbon to oryginalny francuski ser pleśniowy. Nasze sery wytwarzane są od 100 lat w sercu Francji, począwszy od rzemieślniczej manufaktury założonej w 1922 roku przez Henri Hutina, mistrza sera z Lacroix-sur-Meuse, do nowoczesnej, kontynuującej tradycję wytwórni serów pleśniowych. Sprawdzona klasyczna francuska receptura to gwarancja harmonijnego połączenia delikatnej skórki i kremowego wnętrza, które zapewniają aksamitną konsystencję i klasyczny smak, prawdziwego pleśniowego sera.
www.va;bon.pl
Wyprodukowano we Francji