PRYMAT
Sól alpejska warzona drobnoziarnista jodowana
Najniższa cena: 3,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sól alpejska z rejonu Salzkammergut* Sól alpejska warzona ma wszechstronne zastosowanie w kuchni - sprawdza się do codziennego przyprawiania potraw. Podkreśla smak warzyw oraz mięs. Jest doskonała również do solenia wody do gotowania makaronów, kasz czy ryżów. *Sól alpejska Prymat jest wydobywana w czystym i malowniczym rejonie austriackich Alp - Salzkammergut, pokrytym głównie jeziorami oraz górami. Złoża soli, z których powstaje, pochodzą sprzed około 250 milionów lat.
Sól alpejska warzona drobnoziarnista jodowana
Najniższa cena: 3,49 zł
Sól warzona jodowana
Marynata w płynie klasyczna
Najniższa cena: 1,99 zł
32% taniej
Marynata w płynie szlachecka
Najniższa cena: 1,99 zł
32% taniej
Musztarda miodowa (łagodna)
Tzatziki - czosnkowa przyprawa do sosu
Najniższa cena: 1,39 zł
Sos sałatkowy grecki (ziołowo-czosnkowy)
Najniższa cena: 0,85 zł
Majeranek suszony XL
Najniższa cena: 2,75 zł
Cukier ze skórką cytryny (do ciast i deserów)
Najniższa cena: 1,15 zł
Sól czosnkowa (drobnoziarnista)
Najniższa cena: 1,49 zł
9% taniej
Przyprawa do kotleta schabowego z natką pietruszki
Najniższa cena: 1,49 zł
Przyprawa do ryb z nutą cytryny
Najniższa cena: 1,39 zł
7% więcej
Przyprawa do kebabu i gyrosa
Najniższa cena: 1,35 zł
Przyprawa do kawy i deserów
Najniższa cena: 1,99 zł
Przyprawa do ziemniaków
Najniższa cena: 1,39 zł
Rozmaryn suszony
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa do kurczaka orientalna
Najniższa cena: 1,35 zł
10% więcej
Sos sałatkowy polski (koperkowo-ziołowy)
Najniższa cena: 0,85 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska, Tel.: +48/32/47 33 833 www.prymatgroup.pl
Prymat
Marka | Prymat |
Sól alpejska z rejonu Salzkammergut* Sól alpejska warzona ma wszechstronne zastosowanie w kuchni - sprawdza się do codziennego przyprawiania potraw. Podkreśla smak warzyw oraz mięs. Jest doskonała również do solenia wody do gotowania makaronów, kasz czy ryżów. *Sól alpejska Prymat jest wydobywana w czystym i malowniczym rejonie austriackich Alp - Salzkammergut, pokrytym głównie jeziorami oraz górami. Złoża soli, z których powstaje, pochodzą sprzed około 250 milionów lat.
Warto wiedzieć Kiedy solimy potrawy? Aby potrawy smakowały jak najlepiej, dopraw je solą na końcu przyrządzania. Lepiej nie używać soli do pieczenia, smażenia czy marynowania, ale dodawać ją już pod sam koniec przygotowania potrawy, gdy np. mięso jest już prawie gotowe. Szczególnie dotyczy to wątróbki czy polędwicy wołowej, ponieważ posolenie ich przed obróbką termiczną może spowodować, że będą zbyt twarde. Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów