O SOLE
Sól warzona jodowana
Najniższa cena: 2,75 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sól alpejska z rejonu Salzkammergut* Sól alpejska warzona ma wszechstronne zastosowanie w kuchni - sprawdza się do codziennego przyprawiania potraw. Podkreśla smak warzyw oraz mięs. Jest doskonała również do solenia wody do gotowania makaronów, kasz czy ryżów. *Sól alpejska Prymat jest wydobywana w czystym i malowniczym rejonie austriackich Alp - Salzkammergut, pokrytym głównie jeziorami oraz górami. Złoża soli, z których powstaje, pochodzą sprzed około 250 milionów lat.
Sól warzona jodowana
Najniższa cena: 2,75 zł
Sól alpejska warzona drobnoziarnista jodowana
Musztarda pomidorowa (łagodna)
Najniższa cena: 2,89 zł
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,15 zł
0% taniej
Czosnek suszony XL
Najniższa cena: 3,59 zł
Cukier z wanilią do ciast i deserów
Najniższa cena: 3,49 zł
Przyprawa do kawy i deserów
Najniższa cena: 2,19 zł
Mieszanka do ogórków konserwowych
Najniższa cena: 2,45 zł
Musztarda ketchupowa (łagodna)
Najniższa cena: 2,49 zł
Papryka słodka mielona XL
Cebulka smażona
Kwas cytrynowy XXL
Ziele angielskie całe
Ziele angielskie mielone
Bazylia
Oregano suszone
Cynamon mielony
Zioła prowansalskie
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska, Tel.: +48/32/47 33 833 www.prymatgroup.pl
Prymat
Marka | Prymat |
Sól alpejska z rejonu Salzkammergut* Sól alpejska warzona ma wszechstronne zastosowanie w kuchni - sprawdza się do codziennego przyprawiania potraw. Podkreśla smak warzyw oraz mięs. Jest doskonała również do solenia wody do gotowania makaronów, kasz czy ryżów. *Sól alpejska Prymat jest wydobywana w czystym i malowniczym rejonie austriackich Alp - Salzkammergut, pokrytym głównie jeziorami oraz górami. Złoża soli, z których powstaje, pochodzą sprzed około 250 milionów lat.
Warto wiedzieć Kiedy solimy potrawy? Aby potrawy smakowały jak najlepiej, dopraw je solą na końcu przyrządzania. Lepiej nie używać soli do pieczenia, smażenia czy marynowania, ale dodawać ją już pod sam koniec przygotowania potrawy, gdy np. mięso jest już prawie gotowe. Szczególnie dotyczy to wątróbki czy polędwicy wołowej, ponieważ posolenie ich przed obróbką termiczną może spowodować, że będą zbyt twarde. Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów