KAMIS
Sól morska jodowana - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sól alpejska z rejonu Salzkammergut* Sól alpejska warzona ma wszechstronne zastosowanie w kuchni - sprawdza się do codziennego przyprawiania potraw. Podkreśla smak warzyw oraz mięs. Jest doskonała również do solenia wody do gotowania makaronów, kasz czy ryżów. *Sól alpejska Prymat jest wydobywana w czystym i malowniczym rejonie austriackich Alp - Salzkammergut, pokrytym głównie jeziorami oraz górami. Złoża soli, z których powstaje, pochodzą sprzed około 250 milionów lat.
Sól morska jodowana - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Sól warzona jodowana
Sól alpejska warzona drobnoziarnista jodowana
Sól morska jodowana gruboziarnista
Sól morska jodowana o obniżonej zawartości sodu (z potasem)
Sól morska jodowana drobnoziarnista
Sól morska jodowana - młynek
Sól kamienna spożywcza jodowana
Sól morska jodowana (grubo mielona)
Cynamon mielony
Najniższa cena: 1,69 zł
Goździki całe
Papryka słodka mielona XL
Czosnek suszony XL
Najniższa cena: 3,69 zł
Liść laurowy suszony XL
Najniższa cena: 3,79 zł
Cebulka smażona
Najniższa cena: 8,99 zł
Majeranek suszony XL
Najniższa cena: 3,69 zł
Kwas cytrynowy XXL
Najniższa cena: 3,49 zł
Przyprawa do ziemniaków i frytek XL
Najniższa cena: 2,99 zł
Pieprz ziołowy mielony XL
Najniższa cena: 2,99 zł
Przyprawa do kurczaka złocistego XL
Najniższa cena: 2,99 zł
Przyprawa do pieczeni
Najniższa cena: 1,79 zł
Mieszanka do ogórków konserwowych
Najniższa cena: 1,75 zł
43% taniej
Przyprawa do piernika
Przyprawa do sałatek
Przyprawa do szarlotki
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska, Tel.: +48/32/47 33 833 www.prymatgroup.pl
Prymat
| Marka | Prymat |
Sól alpejska z rejonu Salzkammergut* Sól alpejska warzona ma wszechstronne zastosowanie w kuchni - sprawdza się do codziennego przyprawiania potraw. Podkreśla smak warzyw oraz mięs. Jest doskonała również do solenia wody do gotowania makaronów, kasz czy ryżów. *Sól alpejska Prymat jest wydobywana w czystym i malowniczym rejonie austriackich Alp - Salzkammergut, pokrytym głównie jeziorami oraz górami. Złoża soli, z których powstaje, pochodzą sprzed około 250 milionów lat.
Warto wiedzieć Kiedy solimy potrawy? Aby potrawy smakowały jak najlepiej, dopraw je solą na końcu przyrządzania. Lepiej nie używać soli do pieczenia, smażenia czy marynowania, ale dodawać ją już pod sam koniec przygotowania potrawy, gdy np. mięso jest już prawie gotowe. Szczególnie dotyczy to wątróbki czy polędwicy wołowej, ponieważ posolenie ich przed obróbką termiczną może spowodować, że będą zbyt twarde. Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów