DR. OETKER GUSEPPE
Pizza z salami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Dzięki długoletniej współpracy z zaprzyjaźnionymi gospodarstwami, finalnie powstaje produkt, wyróżniający się jakością której z trudem można doszukiwać się wśród oferowanej na polskim rynku pizzy mrożonej. Nasze osobiste zaangażowanie w dobór produktów, oraz wiedza i długoletnie doświadczenie płynące z prowadzenia pizzerii neapolitańskich pozwoliło nam przenieść wyznawaną przez nas filozofie jakości na nowy grunt. Potwierdzeniem tego może być 30 miejsce w rankingu 50 najlepszych neapolitańskich pizz w Europie w 2021 i 2022 roku. Jesteśmy przekonani, że Ciao a Tutti od zawsze kojarzone z brakiem kompromisów dotyczących produktów wyjdzie naprzeciw najbardziej wymagającym Konsumentom, którzy żyjąc w szybkim tempie, nie chcą jednocześnie rezygnować z tego co wartościowe na talerzu.
robiona ręcznie
włoskie pomidory pelati, Prosciutto Cotto, pieczarki, mozzarella fior di latte
jakościowe składniki
mąka pszenna (kraj pochodzenia: Włochy)
ser mozzarella fior di latte 17 % (mleko pasteryzowane, sól, podpuszczka zwierzęca, fermenty mlekowe)
woda
pomidory pelati 15 % (pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy)
pieczarki 10 % (pieczarki uprawne 80 %, olej słonecznikowy, sól, pietruszka, cebula, czosnek, czarny pieprz, aromaty, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy)
szynka Prosciutto Cotto 6 % (mięso wieprzowe 85 %, woda, skrobia ziemniaczana, sól, dekstroza, naturalne aromaty, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu)
sól
drożdże
Alergeny zostały wyróżnione w liście składników pogrubioną/podkreśloną czcionką.
Możliwa obecność: mleka, soi, gorczycy, łubinu, sezamu.
Aromaty | Zawiera |
Przeciwutleniacze | Zawiera |
konserwanty | Zawiera |
Wymiar liczbowy 380
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Kraj pochodzenia głównego składnika | Włochy |
Waga brutto 460
g
Pizza z salami
Pizza warzywna z grillowaną papryką i pesto
Pizza 4 sery
Pizza z pieczarkami
Pizza z szynką
CLASSICA Pizza Salame e Chorizo
CLASSICA Pizza Quattro Formaggi
Pizza salami
Pizza z szynką i pieczarkami
Pizza BBQ z dynią i jalapeno
Pizza z chorizo i pepperoni
Pizza cztery sery
Pizza z szynką
Pizza z szynką i pieczarkami i sosem czosnkowym
Pizza z pieczarkami
Pizza margherita
CLASSICA Pizza Speciale
Pizza z szynką i pieczarkami
Pizza cztery sery
Pizza z szynką i pieczarkami
Pizza z szynką i pieczarkami
Pizza pepperoni
Pizza Podlasiak z kindziukiem i czubrycą
Pizza cztery sery
Pizza Poznaniok z ziemniakami i czosnkiem
Pizza z kurczakiem i szpinakiem
Wypiekaj wyłącznie w piekarniku. Rozgrzej piekarnik do temperatury 220-240°C. Dla uzyskania najlepszego efektu unikaj programu „termoobieg". Wyjmij pizzę z opakowania. Włóż pizzę do piekarnika i piecz do momentu roztopienia się sera i zarumienienia rantów (ok. 5-7 minut). Czas pieczenia może się różnić w zależności od wydajności piekarnika - obserwuj swoją pizzę. Przed spożyciem należy całkowicie podgrzać produkt.
Najlepiej spożyć przed: podano na dole opakowania. Przechowywać w zamrażalniku, w temperaturze poniżej -18°C. Chronić przed rozmrożeniem. Po rozmrożeniu, nie zamrażać ponownie.
Maks. temp. °C -18
Wyjąć pizze z folii, włożyć do piekarnika rozgrzanego do 220-240C, piec do momentu roztopienia się sera i zarumienienia rantów (5-7 min.).Unikaj programu "termoobieg".
Zygmunta Hübnera 2 01-756 Warszawa, Polska
CIAO ITALIA Spółka z o.o. Zygmunta Hübnera 2 01-756 Warszawa, Polska
Ciao a Tutti
Marka | Ciao a Tutti |
Podmarka W domu
Ciasto z którego powstaje twoja pizza wyrasta przez 24 godziny. Wyrabiamy ją w całości ręcznie z dbałością o każdy etap produkcji. Między chrupiącymi rantami znajdziesz wyłącznie jakościowe składniki. Mozzarella fior di latte Delikatny ser, wytwarzany wyłącznie z mleka krowiego. Ma świeży, łagodny, mleczny smak. Od razu po procesie produkcji, sprowadzamy ją bezpośrednio z Włoch i kładziemy na Twojej pizzy. Włoskie pomidory pelati Sos na naszej pizzy to pełne smaku, obrane ze skóry i starannie wyselekcjonowane pomidory pochodzące z kontrolowanych upraw najbardziej żyznych terenów Włoch. Pakowane w ciągu 24 h od momentu zbioru. Prosciutto Cotto Włoska szynka, produkowana z wysokiej klasy mięsa wieprzowego. Powstaje w procesie długiego i powolnego gotowania. Wcześniej marynowana w solance z dodatkiem przypraw. Bardzo aromatyczna i delikatna w smaku. Oddajemy w Twoje ręce pizzę neapolitańską - efekt naszej wiedzy, doświadczenia i przywiązania do jakości. Skomponowaliśmy ją z najlepszych włoskich produktów, sprowadzanych przez nas bezpośrednio od naszych wieloletnich, zaprzyjaźnionych producentów z Włoch.
www.ciaoatutti.pl Znajdź nas na: ciao_a_tutti_w_domu