LAJKONIK DOBRY CHRUP
Krakersy obficie posypane ziarnami sezamu lnu i chia

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Beskidzkie Baciarki – wielozbożowe z ziołami i solą morską to tradycyjna przekąska w niecodziennym rozmiarze. Starannie dobrany proces wypiekania pozwala uzyskać idealną kruchość, a perfekcyjnie skomponowana mieszanka ziół oraz sól morska zadowolą każde podniebienie. Sprawdzą się jako pyszna przegryzka w czasie przerwy w szkole czy pracy.
Krakersy obficie posypane ziarnami sezamu lnu i chia
Krakersy Mini Ser i Cebula
Krakersy mini chakalaka
Safari Drobne pieczywo o smaku waniliowym
Krakersy wielozbożowe o smaku warzyw z zieloną cebulką
Krakersy wielozbożowe o smaku czerwonej papryki w ziołach
Krakersy wielozbożowe o smaku pomidora z bazylią
Bajgle z ziołami prowansalskimi
Rewersy z ziołami prowansalskimi
Mini Krakersy Bekon
Mini Krakersy śmietaNOVE
Mini Krakersy cebuLOVE
Precelki z solą
Najniższa cena: 3,19 zł
Bajgle klasyczne
Najniższa cena: 4,99 zł
Bajgle z solą
Najniższa cena: 4,99 zł
Paluchy z sezamem
Paluchy z solą
Paluszki z solą
Paluszki o smaku serowo cebulowym
Paluszki chilli - limonka
Paluszki z sezamem
Orzeszki ziemne w cieście o smaku papryki
Orzeszki ziemne w cieście o smaku wasabi
Orzeszki ziemne w cieście o smaku serowo-cebulowym
Popcorn z solą
Popcorn o smaku masła
Mix Tuba Paluszki i precelki z solą
Paluszki
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temperaturze 5-25°C i wilgotności powietrza max. 75%.
Aksam Spółka z ograniczona odpowiedzialnością Sp.K.
ul. Osiecka 1-3, Malec 32-651 Nowa Wieś
mąka pszenna (77%), olej roślinny rzepakowy (1) i/lub olej roślinny słonecznikowy (2), mieszanka ziołowa (7%) [sól, rozmaryn (1,1%), maltodekstryna, pietruszka(0,75%), serwatka w proszku (z mleka), cukier, szczypiorek (0,42%), oregano (0,24%), aromat, tymianek (0,21%)], sól morska (2,4%), mąka żytnia (1,6%), sól, mąka jęczmienna (0,8%), mąka pszenna graham (0,8%), otręby pszenne (0,8%), cukier, substancje spulchniające: węglany sodu, węglany amonu; regulator kwasowości: wodorotlenek sodu; aromat.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temperaturze 5-25°C i wilgotności powietrza max. 75%.