PRYMAT
Kolendra (cała)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Liofilizacja to proces suszenia, który polega na usuwaniu wody z zamrożonego wcześniej surowca w drodze tzw. sublimacji, czyli bezpośredniego przejścia w stan pary z pominięciem stanu ciekłego. Proces ten likwiduje większość zanieczyszczeń mikrobiologicznych, dzięki czemu surowiec może być bezpiecznie przechowywany przez długi okres czasu.
Produkty liofilizowane zachowują w 90 % swój naturalny kształt, barwę i aromat. Dzięki możliwości przeprowadzenia procesu w niskich temperaturach, surowiec przygotowany metodą liofilizcji nie traci cennych witamin i olejków eterycznych.
Liofilizowaną kolendrę z uprawy ekologicznej można wykorzystać w formie przyprawy, np. do mięs, ryb, zup, sałatek, dań z ryżu i warzyw strączkowych lub jako dodatek do ziołowego naparu.
Kolendra (cała)
Kolendra (nasiona)
Kolendra liofilizowana bezglutenowa BIO
Goździki całe BIO
Oregano BIO
Czarnuszka BIO
Proszek do pieczenia BIO
Kurkuma BIO
Czosnek niedźwiedzi BIO
Majeranek BIO
Chili BIO
Liście laurowe BIO
Natka pietruszki suszona BIO
Pieprz czarny ziarno BIO
Oliwka ziołowa odstraszająca komary i inne owady
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Papryka czerwona mielona BIO
Mąka z topinamburu bezglutenowa BIO
Najniższa cena: 27,99 zł
Papryka wędzona słodka BIO
Bazylia BIO
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów