KOTANYI
Kolendra (liście)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Liofilizacja to proces suszenia, który polega na usuwaniu wody z zamrożonego wcześniej surowca w drodze tzw. sublimacji, czyli bezpośredniego przejścia w stan pary z pominięciem stanu ciekłego. Proces ten likwiduje większość zanieczyszczeń mikrobiologicznych, dzięki czemu surowiec może być bezpiecznie przechowywany przez długi okres czasu.
Produkty liofilizowane zachowują w 90 % swój naturalny kształt, barwę i aromat. Dzięki możliwości przeprowadzenia procesu w niskich temperaturach, surowiec przygotowany metodą liofilizcji nie traci cennych witamin i olejków eterycznych.
Liofilizowaną kolendrę z uprawy ekologicznej można wykorzystać w formie przyprawy, np. do mięs, ryb, zup, sałatek, dań z ryżu i warzyw strączkowych lub jako dodatek do ziołowego naparu.
100 % kolendra* liofilizowana (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Kolendra (liście)
Kolendra mielona
Kolendra (cała)
Kolendra (nasiona)
Kolendra liofilizowana bezglutenowa BIO
Majeranek BIO
Najniższa cena: 5,25 zł
Herbatka świąteczna liściasta BIO
Najniższa cena: 17,99 zł
44% taniej
Kurkuma BIO
Oregano BIO
Proszek do pieczenia BIO
Papryka czerwona mielona BIO
Pieprz czarny ziarno BIO
Cynamon mielony BIO
Chili BIO
Goździki całe BIO
Natka pietruszki suszona BIO
Czarnuszka BIO
Herbatka liść melisy BIO 25 torebek (saszetki)
Czosnek niedźwiedzi BIO
Lubczyk BIO
Przyprawa prowansalska BIO