PRYMAT
Przyprawa do dań z makaronu
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ten produkt powstał z suszonych składników. Suszenie pozwala w naturalny sposób zachować na dłużej smak i aromat warzyw oraz ziół zebranych w szczycie sezonu.
po prostu dobre!
z naturalnymi składnikami*
suszone z dbałością
*naturalne składniki
Przyprawa do dań z makaronu
Rosół drobiowy (6 kostek)
Najniższa cena: 3,49 zł
Majonez dekoracyjny
Najniższa cena: 7,80 zł
Barszcz biały (na 4 porcje)
Najniższa cena: 2,25 zł
4% taniej
Bulion warzywny
Najniższa cena: 6,79 zł
Bulion drobiowy
Najniższa cena: 6,79 zł
Majonez lekki
Najniższa cena: 8,79 zł
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,69 zł
Budyń o smaku śmietankowym (bez cukru) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,69 zł
Kurczaka w sosie śmietanowo-ziołowym
Najniższa cena: 2,99 zł
Majonez z olejem awokado
Najniższa cena: 9,99 zł
Budyń o smaku waniliowym (z cukrem) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,49 zł
0% taniej
Nudle smak klasyczny teriayki
Najniższa cena: 4,99 zł
Barszcz czerwony ekspesowy (na 5 porcji)
Najniższa cena: 2,25 zł
4% taniej
Budyń o smaku malinowym (z cukrem) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,75 zł
15% taniej
Bulion wołowy
Najniższa cena: 6,79 zł
Budyń o smaku śmietankowym (z cukrem) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,85 zł
19% taniej
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Domaniewska 32 02-672 Warszawa
Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.
Nestlé Polska S.A. ul. Domaniewska 32 02-672 Warszawa Porozmawiajmy 800 174 902 www.winiary.pl
Winiary
Marka | Winiary |
Podmarka Pomysł na...
Green Dot
Ten produkt powstał z suszonych składników. Suszenie pozwala w naturalny sposób zachować na dłużej smak i aromat warzyw oraz ziół zebranych w szczycie sezonu.
W WINIARY wierzymy, że zmiana zaczyna się od kuchni, dlatego codziennie pomagamy Wam w gotowaniu i niemarnowaniu. Więcej na winiary.pl
Lista zakupów - 250 g mięsa mielonego - 200 g makaronu - rurki - 150 g pieczarek - 70 g koncentratu pomidorowego (3 łyżki stołowe) lub 425 g pomidorów z puszki Sposób przyrządzenia: 30 min., 4 porcje 1. Umyte pieczarki pokrój w plasterki. Na głębokiej patelni lub w garnku w małej ilości tłuszczu podsmaż mięso mielone, dołóż pieczarki i smaż razem przez kilka minut. 2. Zawartość opakowania rozmieszaj z 700 ml zimnej wody i koncentratem pomidorowym (lub z 500 ml wody i 425 g pomidorów z puszki). Wlej całość do garnka i wsyp surowy makaron. 3. Zagotuj i duś całość pod przykryciem przez 15-20 minut, do miękkości makaronu.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00