KUCHAREK FIX
Zapiekanka makaronowa z szynką
Najniższa cena: 2,55 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ten produkt powstał z suszonych składników. Suszenie pozwala w naturalny sposób zachować na dłużej smak i aromat warzyw oraz ziół zebranych w szczycie sezonu.
po prostu dobre!
z naturalnymi składnikami*
suszone z dbałością
*naturalne składniki
Zapiekanka makaronowa z szynką
Najniższa cena: 2,55 zł
Spaghetti Bolognese
Spaghetti Napoli
Spaghetti Carbonara
Spaghetti Bolognese extra ziołowe
Spaghetti po bolońsku
Spaghetti 4 sery
Spaghetti po bolońsku
Spaghetti Carbonara
Makaron mac&cheese z ciągnącym serem
Spaghetti Napoli
Budyń o smaku waniliowym (bez cukru) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,75 zł
26% taniej
Bulion warzywny
Bulion drobiowy
Budyń o smaku śmietankowym (bez cukru) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,75 zł
26% taniej
Bulion wołowy
Budyń o smaku waniliowym (z cukrem) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,55 zł
Budyń o smaku śmietankowym (z cukrem) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,55 zł
Budyń o smaku czekoladowym (bez cukru) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,65 zł
Sos Teriyaki
Majonez dekoracyjny
Najniższa cena: 9,59 zł
Majonez dekoracyjny
Najniższa cena: 15,99 zł
Budyń o smaku pistacjowym z nutą maliny (bez cukru)
Najniższa cena: 1,99 zł
25% taniej
Budyń o smaku czekoladowym (z cukrem) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,55 zł
Barszcz czerwony (na 3 porcje)
Sos Tikka Masala
Kisiel o smaku truskawkowym (z cukrem) bezglutenowy
Najniższa cena: 1,89 zł
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Domaniewska 32 02-672 Warszawa
Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.
Nestlé Polska S.A. ul. Domaniewska 32 02-672 Warszawa Porozmawiajmy 800 174 902 www.winiary.pl
Winiary
| Marka | Winiary |
Podmarka Pomysł na...
Green Dot
Ten produkt powstał z suszonych składników. Suszenie pozwala w naturalny sposób zachować na dłużej smak i aromat warzyw oraz ziół zebranych w szczycie sezonu.
W WINIARY wierzymy, że zmiana zaczyna się od kuchni, dlatego codziennie pomagamy Wam w gotowaniu i niemarnowaniu. Więcej na winiary.pl
Lista zakupów - 250 g mięsa mielonego - 200 g makaronu - rurki - 150 g pieczarek - 70 g koncentratu pomidorowego (3 łyżki stołowe) lub 425 g pomidorów z puszki Sposób przyrządzenia: 30 min., 4 porcje 1. Umyte pieczarki pokrój w plasterki. Na głębokiej patelni lub w garnku w małej ilości tłuszczu podsmaż mięso mielone, dołóż pieczarki i smaż razem przez kilka minut. 2. Zawartość opakowania rozmieszaj z 700 ml zimnej wody i koncentratem pomidorowym (lub z 500 ml wody i 425 g pomidorów z puszki). Wlej całość do garnka i wsyp surowy makaron. 3. Zagotuj i duś całość pod przykryciem przez 15-20 minut, do miękkości makaronu.