CASTELLI
Pecorino Romano ser z mleka owczego twardy w kawałku
Najniższa cena: 26,65 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Serovia #2 to ser dojrzewający typu szwajcarskiego, którego proces produkcji, przy wykorzystaniu specjalnie dobranych szczepów bakterii mlekowych, podlega ścisłej kontroli, aby osiągnąć prawidłowy i charakterystyczny smak. Jest to ser z wyczuwalna delikatnie ostra nuta orzechowa, która idealnie akompaniuje mocnemu i słodkawemu smakowi. Struktura posiada charakterystyczne dla serów typu szwajcarskiego oczka o regularnym okrągłym kształcie, co świadczy o kunszcie serowarstwa i prawidłowo przeprowadzonym procesie dojrzewania. Ser Serovia #2 powstał wyłącznie z polskiego mleka, pochodzącego z własnego 100% skupu. Zawiera nie mniej niż 45% tłuszczu mlecznego w suchej masie.
Produkt polski
dojrzewanie minimum 5 tygodni
100 % z polskiego mleka
bez konserwantów i laktozy
wysoka zawartość wapnia Ca
Pecorino Romano ser z mleka owczego twardy w kawałku
Najniższa cena: 26,65 zł
Ser twardy klinek
Najniższa cena: 14,39 zł
Ser twardy dojrzewający (tarty)
Ser twardy dojrzewający (płatki)
Ser twardy dojrzewający (kostka)
Paluszki serowe
Ser twardy dojrzewający 12-miesięczny (klinek)
Paluszki serowe
Ser Gruyere I.G.P.
Ser Hiszpański
Ser Manchego
Ser Bursztyn (klinek)
Ser owczy Pecorino Peperoncino z papryczką chilli
Ser twardy dojrzewający 18-miesięczny (klinek)
MEELANIA Ser kozi
Ser Provolone Piccante
Ser cheddar Mild White
Ser cheddar Mild Red
Ser kozi z ziołami i przyprawami
Gouda Ser żółty dojrzewający typ holenderski (plastry)
Ser żółty miks serów dojrzewających tarty
Ser Mozzarella tarty
Ser Mozzarella (kostka)
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C.
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 8
ul. Międzyrzecka 81 21-400 Łuków
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Wyprodukowano dla: Lumiko Sp. z o.o. ul. Międzyrzecka 81 21-400 Łuków www.serovia.pl Instagram: @serovia Facebook: @serovia
Serovia
Marka | Serovia |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Serovia #2 to ser dojrzewający typu szwajcarskiego, którego proces produkcji, przy wykorzystaniu specjalnie dobranych szczepów bakterii mlekowych, podlega ścisłej kontroli, aby osiągnąć prawidłowy i charakterystyczny smak. Jest to ser z wyczuwalną delikatnie ostrą nutą orzechową, która idealnie akompaniuje mocnemu i słodkawemu smakowi. Struktura posiada charakterystyczne dla serów typu szwajcarskiego oczka, o regularnym okrągłym kształcie. Powstał wyłącznie z polskiego mleka.
Serovia Filharmonia smaku
Wsłuchaj się w ten smak!