DŻIUGAS
Ser twardy dojrzewający (plastry)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ser żółty typ dojrzewający szwajcarski tłusty.
Produkt polski
dojrzewanie minimum 5 tygodni
100 % z polskiego mleka
bez konserwantów
bez laktozy
wysoka zawartość wapnia
MLEKO pasteryzowane
sól
stabilizator - chlorek wapnia
podpuszczka mikrobiologiczna
kultury bakterii mlekowych
barwnik - karoteny
wysoka zawartość wapnia
Bez laktozy
Barwniki | Zawiera |
konserwanty | Nie zawiera |
zawiera: mleko
Wymiar liczbowy 135
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torebka |
g
Dbaj o planetę i segreguj śmieci
tacka - zmieszane
folia - plastik
Ser twardy dojrzewający (plastry)
Ser Jagna plastry
Ser Szwajcar Królewiecki, plastry
Ser żółty szwajcarski ( plastry)
Duński ser Danbo w plastrach 26 % tłuszczu
Ser Port Salut
Ser Mleczny w plastrach
Ser żółty Złoty Mazur (plastry)
Najniższa cena: 15,49 zł
Ser rolada ustrzycka w plastrach
Ser Antek-plastry
Ser Cheddar Red plastry
Ser Złoty Mazur w plastrach
Ser żółty dojrzewający typ holenderski (plastry)
Ser żółty wysokobiałkowy z wit. D w plastrach
Ser żółty śmietankowy (plastry)
Cheddar White plastry
Ser żółty Light - plastry
Ser żółty proteinowy - plastry
Ser żółty Orginal - plastry
Ser żółty dojrzewający typ holenderski (plastry)
Ser żółty klasyczny (plastry)
Ser żółty Bursztyn dojrzewający 6-miesięczny w plastrach
Ser żółty miks serów dojrzewających tarty
Ser żółty dojrzewający typ holenderski (plastry)
Ser Mozzarella tarty
Ser żółty dojrzewający typ holenderski w kawałku
Ser żółty dojrzewający naturalnie wędzony dymem w kawałku
Ser żółty dojrzewający naturalnie wędzony dymem (plastry)
Ser żółty dojrzewający typ holenderski (plastry)
Ser Mozzarella (kostka)
Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C.
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 8
ul. Międzyrzecka 81, 21-400 Łuków
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Lumiko Sp. z o.o. ul. Międzyrzecka 81, 21-400 Łuków
Serovia
Marka | Serovia |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Serovia #2 to ser dojrzewający typu szwajcarskiego, którego proces produkcji, przy wykorzystaniu specjalnie dobranych szczepów bakterii mlekowych, podlega ścisłej kontroli, aby osiągnąć prawidłowy i charakterystyczny smak. Jest to ser z wyczuwalną delikatnie ostrą nutą orzechową, która idealnie akompaniuje mocnemu i słodkawemu smakowi. Struktura posiada charakterystyczne dla serów typu szwajcarskiego oczka, o regularnym okrągłym kształcie. Powstał wyłącznie z polskiego mleka. Zawiera nie mniej niż 45 % tłuszczu mlecznego w suchej masie.
Serovia Filharmonia smaku
Kulinarny konkurs sera Good Cheese 2022 Złoty medal w konkursie Good Cheese na Polskim Kongresie Serowarskim w kategorii "Ser na kanapkę". Wsłuchaj się w ten smak! www.serovia.pl