DUBLIN DAIRY Red
Ser Cheddar Red plastry
Najniższa cena: 9,99 zł
25% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ser żółty typ dojrzewający szwajcarski tłusty.
Produkt polski
dojrzewanie minimum 5 tygodni
100 % z polskiego mleka
bez konserwantów
bez laktozy
wysoka zawartość wapnia
MLEKO pasteryzowane
sól
stabilizator - chlorek wapnia
podpuszczka mikrobiologiczna
kultury bakterii mlekowych
barwnik - karoteny
wysoka zawartość wapnia
Bez laktozy
Barwniki | Zawiera |
konserwanty | Nie zawiera |
zawiera: mleko
Wymiar liczbowy 135
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Torebka |
g
Dbaj o planetę i segreguj śmieci
tacka - zmieszane
folia - plastik
Ser Cheddar Red plastry
Najniższa cena: 9,99 zł
25% taniej
Ser rolada ustrzycka w plastrach
Najniższa cena: 5,49 zł
Cheddar White plastry
Najniższa cena: 9,99 zł
25% taniej
Ser żółty Złoty Mazur (plastry)
Najniższa cena: 14,99 zł
0% taniej
Ser Złoty Mazur w plastrach
Najniższa cena: 5,49 zł
Ser żółty Light - plastry
Najniższa cena: 8,29 zł
Ser żółty Orginal - plastry
Najniższa cena: 8,29 zł
Ser żółty szwajcarski ( plastry)
Ser Jagna plastry
Ser Antek-plastry
Ser Port Salut
Ser żółty dojrzewający typ holenderski (plastry)
Duński ser Danbo w plastrach 26 % tłuszczu
Ser żółty śmietankowy (plastry)
Ser żółty klasyczny (plastry)
Ser twardy dojrzewający (plastry)
Ser Szwajcar Królewiecki, plastry
Ser żółty dojrzewający typ holenderski (plastry)
Ser żółty proteinowy - plastry
Ser żółty dojrzewający typ holenderski (plastry)
Ser żółty miks serów dojrzewających tarty
Ser żółty dojrzewający naturalnie wędzony dymem (plastry)
Ser żółty dojrzewający typ holenderski (plastry)
Ser żółty dojrzewający naturalnie wędzony dymem w kawałku
Ser żółty dojrzewający typ holenderski w kawałku
Ser Mozzarella tarty
Ser Mozzarella (kostka)
Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C.
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 8
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Serovia
Marka | Serovia |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Serovia #2 to ser dojrzewający typu szwajcarskiego, którego proces produkcji, przy wykorzystaniu specjalnie dobranych szczepów bakterii mlekowych, podlega ścisłej kontroli, aby osiągnąć prawidłowy i charakterystyczny smak. Jest to ser z wyczuwalną delikatnie ostrą nutą orzechową, która idealnie akompaniuje mocnemu i słodkawemu smakowi. Struktura posiada charakterystyczne dla serów typu szwajcarskiego oczka, o regularnym okrągłym kształcie. Powstał wyłącznie z polskiego mleka. Zawiera nie mniej niż 45 % tłuszczu mlecznego w suchej masie.
Serovia Filharmonia smaku
Kulinarny konkurs sera Good Cheese 2022 Złoty medal w konkursie Good Cheese na Polskim Kongresie Serowarskim w kategorii "Ser na kanapkę". Wsłuchaj się w ten smak! www.serovia.pl