GRIKIOS
Ser na grilla (typu halloumi)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tradycyjny ser pochodzący z Cypru z dodatkiem posiekanej mięty. Ser wytwarzany z mleka krowiego, koziego i owczego. Jest sprężysty o gładkiej konsystencji i lekko słonym smaku. Dzięki swojej recepturze nie roztapia się pod wpływem temperatury.Najlepiej smakuje grillowany, smażony czy roztopiony na wierzchu zapiekanki.
MLEKO krowie pasteryzowane
MLEKO owcze pasteryzowane
MLEKO kozie pasteryzowane
sól
podpuszczka mikrobiologiczna
suszone liście mięty
Zaw. tłuszczu w suchej masie: minimum 46 %
zawiera: mleko
Wymiar liczbowy 225
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Cypr |
Typ | Folia kurczliwa |
Waga brutto 232
g
Średnia miara (e)
Ser na grilla (typu halloumi)
Ser na grilla lub patelnię (typu halloumi)
Ser Halloumi
Ser na grilla typu Halloumi Burger
Ser Halloumi
Ser Halloumi
Ser Griloumi na grilla
Ser Halloumi porcjowany ( kartonik)
Przechowywać w temperaturze od 0 °C do +6 °C. Po otwarciu, przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 dni. Najlepiej spożyć przed: patrz data na spodzie opakowania
4
Min. temp. °C 0
Maks. temp. °C 6
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
Papouis
Marka | Papouis |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Chroniona nazwa pochodzenia produktu