Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mehrkornbrotchen- bezglutenowe bułki razowe
woda , skrobia kukurydziana , zaczyn 14% 20% (mąka ryżowa, woda) , mąka ryżowa , nasiona słonecznika 9% , siemię lniane 7% , mąka gryczana 6% , włókno roślinne (psyllium, jabłko) , skrobia ryżowa , drożdże , ekstrakt jabłkowy , syrop cukrowy , substancja zagęszczająca: idrossipropilmetilcellulosa , białko SOJOWE , olej słonecznikowy, sól, cukier karmelizowany , regulator kwasowości: tartaric acid ; aromat naturalny.
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 1241 | 2606.1 |
Wartość energetyczna (kcal) | 296 | 621.6 |
Tłuszcz (g) | 11 | 23.1 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 1.3 | 2.73 |
Węglowodany (g) | 38 | 79.8 |
w tym cukry (g) | 2.3 | 4.83 |
Białko (g) | 7.3 | 15.33 |
Błonnik (g) | 8 | 16.8 |
Sól (g) | 0.75 | 1.575 |