ROLESKI KETO
Sos tysiąca wysp (bez dodatku cukru)
Najniższa cena: 7,99 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
SOS SAŁATKOWY CAPRESE, MIESZANKA PRZYPRAWOWA NATURALNY SMAK
duża porcja
naturalny smak
bez wzmacniaczy smaku
bez konserwantów
bez barwników
Sos tysiąca wysp (bez dodatku cukru)
Najniższa cena: 7,99 zł
Sos Vinegrette (saszetka)
Najniższa cena: 1,49 zł
Sos Caesar
Najniższa cena: 7,99 zł
Sos tysiąca wysp
Sos sałatkowy grecki
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Sos sałatkowy włoski
Sos sałatkowy francuski
Sos sałatkowy polski (koperkowo-ziołowy)
Sos sałatkowy grecki (ziołowo-czosnkowy)
Sos sałatkowy węgierski (paprykowo-ziołowy)
Sos sałatkowy czosnkowy
Sos sałatkowy grecki
Sos sałatkowy włoski
Sos sałatkowy francuski
Cynamon cały
Najniższa cena: 6,99 zł
41% taniej
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Najniższa cena: 4,49 zł
39% taniej
Pieprz kolorowy cały
Najniższa cena: 2,49 zł
Wanilia Bourbon z Madagaskaru - laska
Najniższa cena: 9,99 zł
Lubczyk ogrodowy otarty
Pieprz cayenne mielony
Przyprawa chińska 5 smaków
Najniższa cena: 3,85 zł
Pieprz czarny młotkowany
Najniższa cena: 3,99 zł
Umami - mieszanka przyprawowa
Najniższa cena: 4,49 zł
Sól wędzona morska
Najniższa cena: 5,49 zł
Sumak (przyprawa orientalna)
Najniższa cena: 4,49 zł
Suszone pomidory z czosnkiem
Przyprawa do żeberek z miodem
Koper włoski (cały)
Najni ższa cena: 3,49 zł
Sól Kala Namak (drobnoziarnista)
Najniższa cena: 5,49 zł
Papryka wędzona słodka (mielona)
Przechowywać w suchym miejscu.
Na 2 porcje: 4 łyżki oliwy z oliwek, 2 łyżki octu balsamicznego, 4 łyżki wody, 2 łyżeczki sosu sałatkowego Caprese KOTANYI, 2 kulki mozzarelli, 2 duże pomidory.
Przygotowanie: 1. Wymieszaj ocet, olej, wodę i sos sałatkowy Caprese KOTÀNYI i pozostaw na około 5 minut. 2. Pokrój pomidory i mozzarellę na plastry. 3. Rozłóż pomidory i mozzarellę na talerzu i polej dressingiem.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa
KOTÁNYI GmbH, A-2120 Wolkersdorf, PF 66, Austria dla Kotányi Polonia Sp. z o.o., ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa, www.kotanyi.com, info.pl@kotanyi.com
Kotányi
| Marka | Kotányi |
Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com
Na 2 porcje: 4 łyżki oliwy z oliwek, 2 łyżki octu balsamicznego, 4 łyżki wody, 2 łyżeczki sosu sałatkowego caprese Kotányi, 2 kulki mozzarelli, 2 duże pomidory. Przygotowanie: 1. Wymieszaj ocet, olej, wodę i sos sałatkowy caprese Kotányi i pozostaw na około 5 minut. 2. Pokrój pomidory i mozzarellę na plastry. 3. Rozłóż pomidory i mozzarellę na talerzu i polej dressingiem.