ROLESKI
Sos Vinegrette (saszetka)
Najniższa cena: 1,25 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
SOS SAŁATKOWY CAPRESE, MIESZANKA PRZYPRAWOWA NATURALNY SMAK
duża porcja
naturalny smak
bez wzmacniaczy smaku
bez konserwantów
bez barwników
Sos Vinegrette (saszetka)
Najniższa cena: 1,25 zł
Sos sałatkowy polski (koperkowo-ziołowy)
Sos sałatkowy grecki (ziołowo-czosnkowy)
Sos sałatkowy koperkowy z błonnikiem i siemieniem lnianym
Sos sałatkowy węgierski (paprykowo-ziołowy)
Sos sałatkowy włoski
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Sos sałatkowy francuski
Sos sałatkowy francuski
Sos sałatkowy grecki
Sos sałatkowy włoski
Sos sałatkowy czosnkowy
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Sos sałatkowy grecki
Sos sałatkowy tzatziki
Sos sałatkowy grecki
Grill do warzyw - mieszanka przyprawowa
Najniższa cena: 1,99 zł
18% więcej
Czosnek granulowany
Wanilia Bourbon z Madagaskaru - laska
Papryka wędzona słodka (mielona)
Papryka wędzona ostra (mielona)
Sól Himalajska - młynek
Sos sałatkowy tzatziki
Sos sałatkowy grecki
Pieprz czarny ziarnisty
Pieprz czarny mielony
Pieprz kolorowy cały
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Harissa - mieszanka przypraw
Zioła toskańskie
Cynamon cały
Przyprawa do słodkich ziemniaków (batatów)
Przechowywać w suchym miejscu.
Na 2 porcje: 4 łyżki oliwy z oliwek, 2 łyżki octu balsamicznego, 4 łyżki wody, 2 łyżeczki sosu sałatkowego Caprese KOTANYI, 2 kulki mozzarelli, 2 duże pomidory.
Przygotowanie: 1. Wymieszaj ocet, olej, wodę i sos sałatkowy Caprese KOTÀNYI i pozostaw na około 5 minut. 2. Pokrój pomidory i mozzarellę na plastry. 3. Rozłóż pomidory i mozzarellę na talerzu i polej dressingiem.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa
KOTÁNYI GmbH, A-2120 Wolkersdorf, PF 66, Austria dla Kotányi Polonia Sp. z o.o., ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa, www.kotanyi.com, info.pl@kotanyi.com
Kotányi
Marka | Kotányi |
Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com
Na 2 porcje: 4 łyżki oliwy z oliwek, 2 łyżki octu balsamicznego, 4 łyżki wody, 2 łyżeczki sosu sałatkowego caprese Kotányi, 2 kulki mozzarelli, 2 duże pomidory. Przygotowanie: 1. Wymieszaj ocet, olej, wodę i sos sałatkowy caprese Kotányi i pozostaw na około 5 minut. 2. Pokrój pomidory i mozzarellę na plastry. 3. Rozłóż pomidory i mozzarellę na talerzu i polej dressingiem.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00