ROLESKI
Sos Vinegrette (saszetka)
Najniższa cena: 1,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
SOS SAŁATKOWY CAPRESE, MIESZANKA PRZYPRAWOWA NATURALNY SMAK
duża porcja
naturalny smak
bez wzmacniaczy smaku
bez konserwantów
bez barwników
Sos Vinegrette (saszetka)
Najniższa cena: 1,49 zł
Sos sałatkowy czosnkowy
Najniższa cena: 1,79 zł
Sos sałatkowy włoski
Najniższa cena: 1,79 zł
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Sos sałatkowy grecki
Najniższa cena: 1,79 zł
Sos sałatkowy francuski
Najniższa cena: 1,79 zł
Sos sałatkowy grecki
Sos sałatkowy francuski
Sos sałatkowy grecki (ziołowo-czosnkowy)
Sos sałatkowy polski (koperkowo-ziołowy)
Sos sałatkowy węgierski (paprykowo-ziołowy)
Sos sałatkowy włoski
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Papryka wędzona słodka (mielona)
Najniższa cena: 2,29 zł
3% więcej
Czosnek granulowany
Najniższa cena: 2,29 zł
Przyprawa do pieczonego kurczaka
Najniższa cena: 2,19 zł
2% taniej
Ziele angielskie całe
Najniższa cena: 2,39 zł
6% taniej
Kurkuma mielona
Najniższa cena: 1,99 zł
5% taniej
Przyprawa do karkówki
Najniższa cena: 2,29 zł
6% taniej
Majeranek otarty
Najniższa cena: 7,19 zł
19% taniej
Papryka wędzona ostra (mielona)
Chili w płatkach (extra mocne)
Chili jalapeno (kruszone)
Kmin rzymski mielony
Sól Himalajska - młynek
Przyprawa do słodkich ziemniaków (batatów)
Oregano otarte
Kolendra (liście)
Harissa - mieszanka przypraw
Przechowywać w suchym miejscu.
Na 2 porcje: 4 łyżki oliwy z oliwek, 2 łyżki octu balsamicznego, 4 łyżki wody, 2 łyżeczki sosu sałatkowego Caprese KOTANYI, 2 kulki mozzarelli, 2 duże pomidory.
Przygotowanie: 1. Wymieszaj ocet, olej, wodę i sos sałatkowy Caprese KOTÀNYI i pozostaw na około 5 minut. 2. Pokrój pomidory i mozzarellę na plastry. 3. Rozłóż pomidory i mozzarellę na talerzu i polej dressingiem.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa
KOTÁNYI GmbH, A-2120 Wolkersdorf, PF 66, Austria dla Kotányi Polonia Sp. z o.o., ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa, www.kotanyi.com, info.pl@kotanyi.com
Kotányi
Marka | Kotányi |
Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com
Na 2 porcje: 4 łyżki oliwy z oliwek, 2 łyżki octu balsamicznego, 4 łyżki wody, 2 łyżeczki sosu sałatkowego caprese Kotányi, 2 kulki mozzarelli, 2 duże pomidory. Przygotowanie: 1. Wymieszaj ocet, olej, wodę i sos sałatkowy caprese Kotányi i pozostaw na około 5 minut. 2. Pokrój pomidory i mozzarellę na plastry. 3. Rozłóż pomidory i mozzarellę na talerzu i polej dressingiem.