HEINZ
Sos tysiąca wysp
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
SOS SAŁATKOWY CAPRESE, MIESZANKA PRZYPRAWOWA NATURALNY SMAK
duża porcja
naturalny smak
bez wzmacniaczy smaku
bez konserwantów
bez barwników
Sos tysiąca wysp
Sos sałatkowy włoski
Sos sałatkowy grecki
Sos sałatkowy francuski
Sos sałatkowy czosnkowy
Sos tysiąca wysp (bez dodatku cukru)
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Sos sałatkowy włoski
Sos sałatkowy grecki
Sos sałatkowy grecki (ziołowo-czosnkowy)
Sos sałatkowy polski (koperkowo-ziołowy)
Sos sałatkowy węgierski (paprykowo-ziołowy)
Sos Caesar
Sos Vinegrette (saszetka)
Sos sałatkowy francuski
Cynamon cały
Papryka wędzona słodka (mielona)
Papryka wędzona ostra (mielona)
Sól Himalajska - młynek
Kmin rzymski mielony
Zioła toskańskie
Goździki mielone
Czosnek granulowany
Pieprz czarny ziarnisty
Pieprz czarny mielony
Papryka słodka mielona
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Sól wędzona morska
Sól Kala Namak (drobnoziarnista)
Przyprawa chińska 5 smaków
Lubczyk ogrodowy otarty
Przechowywać w suchym miejscu.
Na 2 porcje: 4 łyżki oliwy z oliwek, 2 łyżki octu balsamicznego, 4 łyżki wody, 2 łyżeczki sosu sałatkowego Caprese KOTANYI, 2 kulki mozzarelli, 2 duże pomidory.
Przygotowanie: 1. Wymieszaj ocet, olej, wodę i sos sałatkowy Caprese KOTÀNYI i pozostaw na około 5 minut. 2. Pokrój pomidory i mozzarellę na plastry. 3. Rozłóż pomidory i mozzarellę na talerzu i polej dressingiem.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa
KOTÁNYI GmbH, A-2120 Wolkersdorf, PF 66, Austria dla Kotányi Polonia Sp. z o.o., ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa, www.kotanyi.com, info.pl@kotanyi.com
Kotányi
Marka | Kotányi |
Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com
Na 2 porcje: 4 łyżki oliwy z oliwek, 2 łyżki octu balsamicznego, 4 łyżki wody, 2 łyżeczki sosu sałatkowego caprese Kotányi, 2 kulki mozzarelli, 2 duże pomidory. Przygotowanie: 1. Wymieszaj ocet, olej, wodę i sos sałatkowy caprese Kotányi i pozostaw na około 5 minut. 2. Pokrój pomidory i mozzarellę na plastry. 3. Rozłóż pomidory i mozzarellę na talerzu i polej dressingiem.