ROLESKI KETO
Sos tysiąca wysp (bez dodatku cukru)
Najniższa cena: 7,99 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
SOS SAŁATKOWY CAPRESE, MIESZANKA PRZYPRAWOWA NATURALNY SMAK
duża porcja
naturalny smak
bez wzmacniaczy smaku
bez konserwantów
bez barwników
Sos tysiąca wysp (bez dodatku cukru)
Najniższa cena: 7,99 zł
Sos Vinegrette (saszetka)
Najniższa cena: 1,49 zł
Sos Caesar
Najniższa cena: 7,99 zł
Sos tysiąca wysp
Sos sałatkowy włoski
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Sos sałatkowy grecki (ziołowo-czosnkowy)
Sos sałatkowy polski (koperkowo-ziołowy)
Sos sałatkowy węgierski (paprykowo-ziołowy)
Sos sałatkowy francuski
Sos sałatkowy grecki
Sos sałatkowy czosnkowy
Sos sałatkowy francuski
Sos sałatkowy grecki
Sos sałatkowy włoski
Cynamon cały
Najniższa cena: 6,99 zł
41% taniej
Anyż w gwiazdkach
Najniższa cena: 6,99 zł
41% taniej
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Najniższa cena: 4,49 zł
39% taniej
Przyprawa korzenna do piernika
Najniższa cena: 4,49 zł
30% taniej
Wanilia Bourbon z Madagaskaru - laska
Najniższa cena: 9,99 zł
Pieprz kolorowy cały
Najniższa cena: 2,49 zł
Papryka wędzona słodka (mielona)
Papryka wędzona ostra (mielona)
Kmin rzymski mielony
Kolendra (liście)
Zioła toskańskie
Chili w płatkach (extra mocne)
Chili jalapeno (kruszone)
Cynamon mielony
Przyprawa do słodkich ziemniaków (batatów)
Goździki mielone
Przechowywać w suchym miejscu.
Na 2 porcje: 4 łyżki oliwy z oliwek, 2 łyżki octu balsamicznego, 4 łyżki wody, 2 łyżeczki sosu sałatkowego Caprese KOTANYI, 2 kulki mozzarelli, 2 duże pomidory.
Przygotowanie: 1. Wymieszaj ocet, olej, wodę i sos sałatkowy Caprese KOTÀNYI i pozostaw na około 5 minut. 2. Pokrój pomidory i mozzarellę na plastry. 3. Rozłóż pomidory i mozzarellę na talerzu i polej dressingiem.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa
KOTÁNYI GmbH, A-2120 Wolkersdorf, PF 66, Austria dla Kotányi Polonia Sp. z o.o., ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa, www.kotanyi.com, info.pl@kotanyi.com
Kotányi
| Marka | Kotányi |
Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com
Na 2 porcje: 4 łyżki oliwy z oliwek, 2 łyżki octu balsamicznego, 4 łyżki wody, 2 łyżeczki sosu sałatkowego caprese Kotányi, 2 kulki mozzarelli, 2 duże pomidory. Przygotowanie: 1. Wymieszaj ocet, olej, wodę i sos sałatkowy caprese Kotányi i pozostaw na około 5 minut. 2. Pokrój pomidory i mozzarellę na plastry. 3. Rozłóż pomidory i mozzarellę na talerzu i polej dressingiem.