KOTANYI
Przyprawa korzenna do piernika
Najniższa cena: 3,99 zł
30% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Anyż ma silny, słodko-pikantny smak i aromat. Nadaje potrawom i napojom smak lukrecji. Stanowi niezastąpiony składnik potraw kuchni chińskiej i indyjskiej. Anyż w gwiazdkach KOTÁNYI doskonale sprawdza się w przyprawianiu dań słodkich i wytrawnych. Można go używać w całości, w formie rozdrobnionej lub zmielonej.//Zastosowanie: Pyszny w połączeniu z kurczakiem, rybą, wieprzowiną, zupami, chlebem, ciastami, waflami, deserami i likierami. Jest niezbędny do sosu chutney.
dobre z natury
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
Anyż w gwiazkach
Wymiar liczbowy 8
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Saszetka |
Waga brutto 17
g
Średnia miara (e)
Przyprawa korzenna do piernika
Najniższa cena: 3,99 zł
30% taniej
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Najniższa cena: 2,59 zł
Kardamon mielony
Wanilia Bourbon z Madagaskaru - laska
Najniższa cena: 9,99 zł
Cynamon cały
Najniższa cena: 5,99 zł
Papryka wędzona słodka
Chili w płatkach (extra mocne)
Chili jalapeno (kruszone)
Oregano otarte
Kolendra mielona
Czosnek granulowany
Ziele angielskie całe
Goździki mielone
Pieprz czarny mielony
Pieprz czarny ziarnisty
Sól Himalajska - młynek
Przechowywać w suchym miejscu.
Kotányi
Marka | Kotányi |
Dobre z natury Anyż gwiazdkowy niezwykle aromatyczny, w smaku przypominający korzeń lukrecji, doda potrawie korzennej słodkości. To przyprawa niezbędna w daniach kuchni chińskiej i indyjskiej. Anyż gwiazdkowy Kotányi można stosować do przyprawiania różnych potraw, zarówno słodkich, jak i pikantnych. Zastosowanie: Pasuje do potraw z kurczaka, wieprzowiny i ryb. Idealny w zupach, sosach, kompotach, chutneyach, ponchu i likierach. Gwiazdki anyżu można dodawać w całości do potrawy czy napoju i usunąć po gotowaniu.
Zainspiruj się szeroką ofertą naturalnych ziół i przypraw! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.