KAMIS
Kardamon mielony

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kardamon mielony Kotanyi to przyprawa stosowana przede wszystkim w kuchniach azjatyckich. Wywodzi się z Dalekiego Wschodu. Kardamon mielony gwarantuje pełnię smaku i bogaty aromat. Kardamon używa się do mięs, ryb, warzyw a nawet do kawy.
Kardamon ma również właściwości lecznicze. Niweluje problemy trawienne, odświeża oddech, jest środkiem moczopędnym. Stosuje się go również jako afrodyzjak i środek zapobiegający czkawce.
Kardamon przydaje się do potraw, takich jak:
dobre z natury
Kardamon mielony
Kardamon mielony
Kardamon mielony BIO
Kurkuma mielona
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Cynamon cały
Papryka wędzona słodka (mielona)
Papryka wędzona ostra (mielona)
Wanilia Bourbon z Madagaskaru - laska
Chili w płatkach (extra mocne)
Chili jalapeno (kruszone)
Goździki całe
Pieprz kolorowy cały
Kolendra mielona
Kmin rzymski mielony
Goździki mielone
Ziele angielskie całe
Sól Himalajska - młynek
Cynamon mielony
Oregano otarte
Przechowywać w suchym miejscu.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa
KOTÁNYI GmbH, A-2120 Wolkersdorf, PF 66, Austria dla Kotányi Polonia Sp. z o.o., ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7, 02-366 Warszawa, www.kotanyi.com, info.pl@kotanyi.com
Kotányi
| Marka | Kotányi |
Dobre z natury Kardamon ze swoim lekko rozgrzewającym aromatem przypominającym eukaliptus słynie z orientalnego smaku. Kardamon mielony Kotányi sprawia, że potrawy są smaczne i dobrze doprawione. Zastosowanie: Doskonały do korzennego chleba, pierników, chłodników, deserów, mięs, do grzanego wina, kawy i herbaty.
Zainspiruj się szeroką ofertą naturalnych ziół i przypraw! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów