Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Alpro sojowe z żywymi kulturami bakterii, o smaku wiśniowym produkowane jest w 100% na bazie roślin, z soi wolnej od modyfikacji genetycznych. To doskonała, roślinna alternatywa dla jogurtu, będąca dobrym źródłem białka roślinnego, wapnia oraz witamin: B2, B12 i D. Nie zawiera glutenu ani laktozy, może być wartościowym urozmaiceniem codziennych posiłków dla każdego.
baza sojowa (84,3 %) (woda, obłuszczone ziarno soi (9,7 %))
cukier
syrop glukozowo-fruktozowy
mieszanka owoców (3,4 %) (sok z cytryny z soku zagęszczonego (1,7 %), cytryna (1,1 %), sok z limonki z soku zagęszczonego (0,6 %))
regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytryniany sodu)
stabilizator (pektyny)
wapń
sól morska
sok z marchwi i dyni zagęszczony
przeciwutleniacze (mieszanina tokoferoli, estry kwasów tłuszczowych i kwasu askorbinowego)
aromat
naturalny aromat cytrynowy z innymi naturalnymi aromatami
witaminy B2, B12, D2
kultury jogurtowe (S. thermophilus, L. bulgaricus)
Może zawierać orzechy (nie zawiera orzeszków ziemnych). Produkt bezglutenowy. Naturalnie nie zawiera laktozy.
Źródło wapnia oraz witaminy B2, B12 i D2
Naturalnie niska zawartość tłuszczu
Żródło białka roślinnego
Produkt odpowiedni dla wegan
Wymiar liczbowy 400
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pot |
g
Średnia miara (e)
Najlepiej spożyć przed: na górze opakowania. Przechowywać w temperaturze od +1°C do +7°C. Po otwarciu szczelnie zamknąć i spożyć w ciągu 5 dni.
5
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 7
Alpro
Marka | Alpro |
V-Label (European Vegetarian Union)
Źródło wapnia oraz witaminy B2, B12 i D2 Naturalnie niska zawartość tłuszczu Żródło białka roślinnego