KNORR
Żurek na wędzonce
Najniższa cena: 2,99 zł
0% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Żurek śląski marki Kucharek pozwoli na szybkie przygotowanie tradycyjnej zupy. Śląska wersja w odróżnieniu od wielkanocnego żurku jest nieco kwaśniejsza i przez większy dodatek boczku ma więcej tłuszczu. Nie jest również zabielany śmietaną. Żurek z torebki przyrządzicie zaledwie w 5 minut - wystarczy rozpuszczony proszek wlać do gotującego wywaru i gotować do wrzenia. Z dodatkiem kawałków białej kiełbasy, jajka czy nawet ziemniaków, przywoła wspomnienia obiadów w domu rodzinnym.
Żurek śląski Kucharek saszetka 46g
bez dodatku: barwników, tłuszczów utwardzonych
Żurek na wędzonce
Najniższa cena: 2,99 zł
0% taniej
Żurek z grzankami
Żurek
Przyprawa do potraw
Rosół z kury (18 kostek)
Rosół drobiowy z włoszczyzną (6 kostek) bezglutenowy
Rosół wołowy (6 kostek) bezglutenowy
Bulion warzywny (6 kostek) bezglutenowy
Włoszczyzna suszona
Barszcz czerwony
Przygotuj klasyczny żurek śląski w 5 minut Krok 1 Zawartość torebki (46 g) wsyp do 750 ml zimnej wody i dokładnie wymieszaj. Krok 2 Doprowadź do wrzenia i gotuj ok. 5 minut na małym ogniu, mieszając. Opakowanie wystarcza na 3 porcje. Życzymy smacznego!
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska
Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, tel: +48/32 47 33 833 www.prymatgroup.pl www.kucharek.pl
Kucharek
Marka | Kucharek |
Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl
Wypróbuj również żurek: z borowikami i parmezanem Składniki: - 100 g borowików - 100 g sera parmezn - 3 łyżki tartego chrzanu Borowiki ugotuj i po ostygnięciu pokrój w paseczki. Do przygotowanego Żurku śląskiego Kucharek dodaj borowiki i chrzan, a następnie gotuj przez 5 minut. Zupę podawaj z tartym parmezanem. z boczkiem i pieczarkami Składniki: - 150 g wędzonego boczku - 70 g pieczarek masło Obrane i pokrojone w plastry pieczarki podsmaż na maśle. Osobno podsmaż pokrojony w kostkę boczek. Tak przygotowane pieczarki i boczek dodaj do przygotowanego Żurku śląskiego Kucharek. z bobem i porem Składniki: - 150 g bobu - 1 por - 150 g wędzonego boczku Pokrojony w kostkę boczek podsmaż na patelni i wraz z poszatkowanym porem (tylko białą częścią) i ugotowanym wcześniej bobem dodaj do przygotowanego Żurku śląskiego Kucharek.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów