Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Royal Korma to danie inspirowane regionalnymi smakami Indii oraz tajnikami tradycyjnej sztuki kulinarnej wywodzącej się z najlepszych pałaców. Sos ten został przygotowany na bazie soczystych pomidorów, duszonych powoli w kokosowej śmietance z idealnie dobraną aromatyczną mieszanką przypraw. Danie to sprawi, że poczujesz się jak na królewskiej uczcie.
Śmietanka kokosowa (38 %), woda, cukier, modyfikowana skrobia z tapioki, wiórki kokosowe (6 %), koncentrat pomidorowy (2 %), cebula, sól (chlorek sodu, chlorek potasu), czosnek (1 %), kwas (kwas mlekowy), zielone chili w proszku, czarny pieprz, ekstrakt z kopru włoskiego, czerwone chili w proszku, ekstrakt z kurkumy (<1 %). Produkt może zawierać orzechy nerkowca, gorczycę, mleko, sezam, soję, siarczyny, pszenicę oraz seler.
Produkt może zawierać orzechy nerkowca, gorczycę, mleko, sezam, soję, siarczyny, pszenicę oraz seler.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Nie wymaga przechowywania w lodówce. Zużyć bezpośrednio po otwarciu. Nie używać, jeśli torebka jest uszkodzona lub napuchnięta.
1. Rozgrzej na patelni (na średniej mocy palnika) 2 łyżki oleju. Dodaj 280 g mięsa, ryby bądź warzyw. Smaż do lekkiego zrumienienia. 2. Dodaj sos Raasa i 100 ml wody. Duś, od czasu do czasu mieszając, do momentu aż mieso, ryba lub warzywa będą ugotowane. 3. Podawaj ze swoimi ulubionymi ryżem lub pitą.