HOUSE OF ASIA
Sos Teriyaki
Najniższa cena: 8,75 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Royal Korma to danie inspirowane regionalnymi smakami Indii oraz tajnikami tradycyjnej sztuki kulinarnej wywodzącej się z najlepszych pałaców. Sos ten został przygotowany na bazie soczystych pomidorów, duszonych powoli w kokosowej śmietance z idealnie dobraną aromatyczną mieszanką przypraw. Danie to sprawi, że poczujesz się jak na królewskiej uczcie.
Śmietanka kokosowa (38 %), woda, cukier, modyfikowana skrobia z tapioki, wiórki kokosowe (6 %), koncentrat pomidorowy (2 %), cebula, sól (chlorek sodu, chlorek potasu), czosnek (1 %), kwas (kwas mlekowy), zielone chili w proszku, czarny pieprz, ekstrakt z kopru włoskiego, czerwone chili w proszku, ekstrakt z kurkumy (<1 %). Produkt może zawierać orzechy nerkowca, gorczycę, mleko, sezam, soję, siarczyny, pszenicę oraz seler.
Produkt może zawierać orzechy nerkowca, gorczycę, mleko, sezam, soję, siarczyny, pszenicę oraz seler.
Sos Teriyaki
Najniższa cena: 8,75 zł
Sos Sambal Oelek
Najniższa cena: 6,15 zł
Sos rybny
Najniższa cena: 7,15 zł
Sos pikantny z czerwonych papryczek
Najniższa cena: 14,75 zł
Sos chilli Sriracha
Ostry sos z czerwonej papryki jalapenio
Najniższa cena: 9,49 zł
Bloody Tommy - sos salsa
Najniższa cena: 8,99 zł
Sos Salsa Ponzu na bazie cytrusowego sosu sojowego
Najniższa cena: 13,49 zł
Sos sojowy grzybowy
Sos indyjski w stylu Tikka Masala
Sos curry mango (Indian Style)
Sos tysiąca wysp
Sos włoski a'la Norma (z dodatkiem bakłażanów)
Sos włoski a'la Puttanesca (z dodatkiem kaparów)
Sos ostrygowy
Sos sriracha
Sos indyjski REGAL TIKKA MASALA (średnio ostry)
Sos indyjski ROYAL KORMA (łagodny)
Sos indyjski MAJESTIC KADAI CURRY (ostry)
Sos indyjski RICH SAMBAR (lekko ostry)
Sos słodko - kwaśny
Sos słodko - kwaśny ananasowy
Sos korzenny Worcester
Sos seczuański - chilli fusion
Ajvar łagodny (pasta warzywna)
Passata pomidorowa BIO
Sos teriyaki
Sos do spaghetti z oregano
Sos meksykański
Pasta Żółte Curry
Pasta Massaman Curry
Sos tajski curry z małymi kolbami kukurydzy
Sos burgerowy (American Style)
Sos korzenny Worcestershire
Sos rybny
Sos Aioli (czosnkowy) BIO
Sos do pizzy
Sos sriracha mayo
Sos Hot Chili (ostry)
Sos słodko- kwaśny
Sambal Oelek (sos chili)
Sos sojowy (naturalnie warzony)
Chilli (koncentrat)
Sos ze smażonych pomidorów
Sos gochujang (na bazie ostrej papryki gochugaru)
Sos indyjski REGAL TIKKA MASALA (średnio ostry)
Sos indyjski MAJESTIC KADAI CURRY (ostry)
Sos indyjski RICH SAMBAR (lekko ostry)
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Nie wymaga przechowywania w lodówce. Zużyć bezpośrednio po otwarciu. Nie używać, jeśli torebka jest uszkodzona lub napuchnięta.
1. Rozgrzej na patelni (na średniej mocy palnika) 2 łyżki oleju. Dodaj 280 g mięsa, ryby bądź warzyw. Smaż do lekkiego zrumienienia. 2. Dodaj sos Raasa i 100 ml wody. Duś, od czasu do czasu mieszając, do momentu aż mieso, ryba lub warzywa będą ugotowane. 3. Podawaj ze swoimi ulubionymi ryżem lub pitą.