MAKŁOWICZ I SYNOWIE
Sos indyjski w stylu Korma

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pasta Tikka Masala to aromatyczny i kremowy sos na bazie pomidorów, imbiru, czosnku i nasion kolendry. Pasta zawiera tylko naturalne składniki i nie zawiera sztucznych dodatków, oleju palmowego i innych utwardzonych tłuszczy. Dodatkowo nie zawiera glutenu i jest odpowiednia dla wegan i wegetarian.
kuchnia indyjska
Sos indyjski w stylu Korma
Sos chiński
Sos koreański
Najniższa cena: 8,69 zł
Sos tajski
Najniższa cena: 8,69 zł
Sos chiński
Najniższa cena: 8,69 zł
Sos Teriyaki (gęsty)
Sos curry mango (Indian Style)
Sos Teriyaki
Sos Słodkie Chili
Sos Tikka Masala
Pasta Butter Chicken (łagodna)
Pasta Tikka Masala (średnio ostra)
Sos seczuański - chilli fusion
Sos orientalne curry (pikantny)
Sos tajski curry z małymi kolbami kukurydzy
Samba - słodki sos chili
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Najniższa cena: 7,49 zł
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Najniższa cena: 7,29 zł
Makaron pszenny (instant)
Najniższa cena: 6,49 zł
35% taniej
Makaron Ramen
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Makaron Chow Mein (3-minutowy)
Najniższa cena: 8,25 zł
Makaron Udon
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron Soba
Makaron ryżowy do zupy Pho (4 mm)
Makaron jajeczny
Sos z grzybów Shiitake
Najniższa cena: 5,25 zł
Liście limonki Kaffir (całe)
Najniższa cena: 8,79 zł
Makaron ryżowy (7 mm) bezglutenowy
Najniższa cena: 7,99 zł
Pasta miodowo-czosnkowa
Najniższa cena: 6,79 zł
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 7 dni.
7
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
| Marka | House of Asia |
Tikka masala to kremowy, aromatyczny sos na bazie imbiru i czosnku z nasionami kolendry.
Tikka Masala Składniki - 50 g pasty Tikka Masala - 2 łyżki oleju - 200 g mięsa z kurczaka pokrojonego w kostkę - 70 ml wody - 4 łyżki śmietanki 36 % - 1 łyżka kolendry - 50 g ryżu lub 1 chlebek naan Przygotowanie 1. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż kurczaka. Dodaj pastę i podsmaż przez 3 minuty, a następnie wlej wodę i duś przez 5 minut. 2 Dodaj śmietankę, wymieszaj całość i doprowadź do wrzenia. 3 Podawaj z ugotowanym ryżem lub chlebkiem naan oraz kolendrą.