WINIARY
Kurczak po japońsku Teriyaki - pasta do smażenia
Najniższa cena: 4,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pasta Tikka Masala to aromatyczny i kremowy sos na bazie pomidorów, imbiru, czosnku i nasion kolendry. Pasta zawiera tylko naturalne składniki i nie zawiera sztucznych dodatków, oleju palmowego i innych utwardzonych tłuszczy. Dodatkowo nie zawiera glutenu i jest odpowiednia dla wegan i wegetarian.
kuchnia indyjska
Kurczak po japońsku Teriyaki - pasta do smażenia
Najniższa cena: 4,99 zł
Ajvar łagodny (pasta warzywna)
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron Pad Thai - pasta do smażenia
Najniższa cena: 4,99 zł
Ajvar ostry (pasta warzywna)
Najniższa cena: 4,99 zł
Tahini (pasta sezamowa)
Najniższa cena: 11,85 zł
Kurczak po indyjsku Tikka Masala - pasta do smażenia
Pasta curry zielona bezglutenowa
Pasta curry żółta bezglutenowa
Pasta curry czerwona bezglutenowa
Pasta z imbiru, czosnku i chili
Pasta z imbiru
Pasta Pad Thai
Pasta paprykowa ostra
Pasta paprykowa łagodna
Pasta Żółte Curry
Pasta Massaman Curry
Pasta Bulgogi (średnio ostra)
Pasta curry czerwona
Tahini (pasta sezamowa) BIO
Pasta Tom Yum bezglutenowa
Pasta z chili
Pasta z czosnku
Pasta Pad Thai bezglutenowa
Pasta wasabi
Pasta truflowa
Pasta Butter Chicken (łagodna)
Pasta do zupy Pho (łagodna)
Pasta Tikka Masala (średnio ostra)
Sos sojowy jasny (naturalnie warzony)
Najniższa cena: 5,35 zł
Makaron Udon
Najniższa cena: 7,59 zł
21% taniej
Warzywa do woka
Najniższa cena: 7,79 zł
Mieszanka do tempury (panierka do smażenia)
Najniższa cena: 5,79 zł
Sos z grzybów Shiitake
Najniższa cena: 6,15 zł
Sos sojowy ciemny (naturalnie warzony)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Makaron pszenny (instant)
Olej sezamowy (z prażonego sezamu)
Czarny sezam
Fasolka Edamame (ziarna soi)
Ocet ryżowy
Pędy bambusa (paseczki)
Przyprawa garam masala (pikantna)
Mleczko kokosowe (tł. 5-7%)
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 7 dni.
7
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
Marka | House of Asia |
Tikka masala to kremowy, aromatyczny sos na bazie imbiru i czosnku z nasionami kolendry.
Tikka Masala Składniki - 50 g pasty Tikka Masala - 2 łyżki oleju - 200 g mięsa z kurczaka pokrojonego w kostkę - 70 ml wody - 4 łyżki śmietanki 36 % - 1 łyżka kolendry - 50 g ryżu lub 1 chlebek naan Przygotowanie 1. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż kurczaka. Dodaj pastę i podsmaż przez 3 minuty, a następnie wlej wodę i duś przez 5 minut. 2 Dodaj śmietankę, wymieszaj całość i doprowadź do wrzenia. 3 Podawaj z ugotowanym ryżem lub chlebkiem naan oraz kolendrą.