MAKŁOWICZ I SYNOWIE
Sos indyjski w stylu Korma

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Butter Chicken to kremowy, aromatyczny sos z dodatkiem soku z tamarynda, imbiru, czosnku i liści kolendry. Atutem pasty jest czysty skład, bez zbędnych dodatków. W składzie znajdziemy tylko naturalne składniki bez dodatku środków konserwujących i zagęstników.
kuchnia indyjska
Sos indyjski w stylu Korma
Sos chiński
Najniższa cena: 8,69 zł
Sos chiński
Sos koreański
Najniższa cena: 8,69 zł
Sos tajski
Najniższa cena: 8,69 zł
Sos Teriyaki (gęsty)
Pasta Butter Chicken (łagodna)
Sos Teriyaki
Sos Słodkie Chili
Sos curry mango (Indian Style)
Pasta Tikka Masala (średnio ostra)
Sos Tikka Masala
Sos seczuański - chilli fusion
Sos tajski curry z małymi kolbami kukurydzy
Samba - słodki sos chili
Sos orientalne curry (pikantny)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron ryżowy (5 mm) bezglutenowy
Najniższa cena: 7,49 zł
Makaron Chow Mein (3-minutowy)
Najniższa cena: 8,25 zł
Makaron ryżowy vermicelli bezglutenowy
Najniższa cena: 7,29 zł
Makaron Ramen
Makaron ryżowy (10 mm) bezglutenowy
Najniższa cena: 7,99 zł
Makaron pszenny (instant)
Najniższa cena: 6,49 zł
35% taniej
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Makaron Soba
Makaron ryżowy (7 mm) bezglutenowy
Najniższa cena: 7,99 zł
Liście limonki Kaffir (cięte)
Najniższa cena: 8,79 zł
Makaron Udon
Makaron ryżowy do zupy Pho (4 mm)
Makaron jajeczny
Sos z grzybów Shiitake
Najniższa cena: 5,25 zł
Grzyby Snow Fungus (suszone)
Najniższa cena: 15,99 zł
44% taniej
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 7 dni.
7
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska
De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k. Pieńków 147A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
House of Asia
| Marka | House of Asia |
Butter Chicken to kremowy, aromatyczny sos z dodatkiem soku z tamarynda, imbiru, czosnku i liści kolendry.
Butter Chicken Składniki - 50 g pasty Butter Chicken - 2 łyżki oleju - 200 g mięsa z kurczaka pokrojonego w kostkę - 70 ml wody - 4 łyżki śmietanki 36 % - 3 łyżki zimnego masła - 50 g ryżu lub 1 chlebek naan Przygotowanie 1. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż kurczaka. Dodaj pastę i podsmaż przez 3 minuty, a następnie wlej wodę i duś przez 5 minut. 2. Dodaj śmietankę, wymieszaj całość, a następnie dodaj zimne masło i doprowadź do wrzenia. 3. Podawaj z ugotowanym ryżem lub chlebkiem naan.