SUEMPOL
Paprykarz z łososia bez konserwantów
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pasta kawiorowa z łososiem
Kraj pochodzenia: ikra śledzia: Norwegia, ikra gromadnika: Islandia, mięso łososia: Wielka Brytania.
Paprykarz z łososia bez konserwantów
Pasta makrelowa
Pasta kanapkowa z łososia ze szczypiorkiem
Pasta kanapkowa z tuńczyka
Pasta kanapkowa rybna z krewetką
Pasta kawiorowa z łososiem
Pasta kawiorowa z krewetkami
Wędzony łosoś w kremie
Wędzony łosoś w kremie z zielonymi warzywami
Makrela w galarecie z warzywami
Pasta z tuńczyka
Przerybna pasta z tuńczyka z jajkiem
Przerybna pasta z tuńczyka z twarożkiem
Pasta Łososiowa z wedzonego łososia
Pasta Tuńczykowa delikatna
Pasta kawiorowa lekko wędzona
Pasta kawiorowa z krewetkami
Produkt do bezpośredniego spożycia.
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii na wieczku. Przechowywać w temperaturze od -3°C do +6°C. Po otwarciu przechowywać w temperaturze od +1°C do +6°C i spożyć w ciągu 48 godzin (h).
48
Min. temp. °C -3
Maks. temp. °C 6
Marywilská 26, 03-228 Warszawa
Aquafrost LTD ul. 1-E Tsentralna 19 Burłacza Bałka 68000 Czarnomorsk, Ukraina tel. 0800 60 48 23 www.vodnyj-svit.ua
Nickal Sp. z o.o., Marywilská 26, 03-228 Warszawa, tel: +48 22 612 68 77, fax: +48 22 612 68 71, info@nicka.pl, www.nickal.pl
Marka | Unbranded |
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów