LISNER
Śledzik na raz w sosie musztardowym
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Śledź atlantycki w sosie grzybowym z pieczoną papryką i podgrzybkami.
32 % filety ze śledzia atlantyckiego*, olej rzepakowy, woda, 9,2 % śmietana, 6,1 % pieczarki konserwowe, cebula marynowana, cukier, jogurt (mleko,skrobia), 2 % podgrzybek marynowany, 2 % papryka czerwona pieczona, sól, cebula smażona, ocet spirytusowy, 0,6 % maślaki, skrobia modyfikowana, żółtko jaja, natka pietruszki, przyprawy (zawiera: soję), koncentrat roślinny, aromat (zawiera mleko), wzmacniacz smaku (E621), barwnik (E101), regulatory kwasowości (kwas octowy, kwas cytrynowy), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).
zawiera: rybę, mleko, jaja oraz soję.
może zawierać: gorczycę, skorupiaki i seler.
Śledzik na raz w sosie musztardowym
Filety śledziowe w sosie śmietanowym
Filety śledziowe w sosie koperkowym
Filety śledziowe w sosie musztardowym
Filety śledziowe w sosie grzybowym z borowikami
Filety śledziowe w sosie grzybowym z kurkami
Rybka na raz słodko-pikantna
Filety śledziowe a'la Matjas solone- wiaderko
Śledź atlantycki w sosie grzybowym z kurkami
Sałatka polska - tradycyjna warzywna
Pasta kanapkowa z tuńczyka
Pasta kanapkowa jajeczna ze szczypiorkiem
Pasta kanapkowa z łososia ze szczypiorkiem
Pasta kanapkowa z awokado i limonką
Pasta kanapkowa jajeczna z kurkami
Pasta kanapkowa z suszonymi pomidorami
Pasta kanapkowa rybna z krewetką
Śledzik na raz w oleju z cebulką
Śledzik na raz w sosie musztardowym
Śledzik na raz w sosie grzybowym z kurkami
Tuńczyk w kawałkach w oleju roślinnym
Tuńczyk w kawałkach w sosie własnym
Filety śledziowe a'la Matjas w oleju
Filety śledziowe w sosie śmietanowym
Filety śledziowe w sosie musztardowym
Wyrób gotowy do spożycia, należy przechowywać i dystrybuować w temperaturze od +2°C do +7°C
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów