LISNER Pastella
Pasta kanapkowa z tuńczyka

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pasta z surimi o smaku krewetkowym.
* Kraj pochodzenia surimi: USA, Francja.
Pasta kanapkowa z tuńczyka
Pasta kanapkowa z łososia ze szczypiorkiem
Pasta kanapkowa rybna z krewetką
Przerybna pasta z tuńczyka z jajkiem
Przerybna pasta z tuńczyka z twarożkiem
Makrela w galarecie z warzywami
Pasta kawiorowa z krewetkami
Pasta kawiorowa z łososiem
Wędzony łosoś w kremie
Wędzony łosoś w kremie z zielonymi warzywami
Pasta makrelowa
Pasta z tuńczyka
Pasta kawiorowa lekko wędzona
Pasta kawiorowa z krewetkami
Pasta kawiorowa z łososiem
Przechowywać w temperaturze od -3 °C do +6 °C.
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii na foliowej osłonie.
Po otwarciu przechowywać w temperaturze od +1 °C do +6 °C i spożyć w ciągu 48 godzin (h).
Produkt do bezpośredniego spożycia.