CHEŁMIŃSKI
Mieszanka kiełków BIO

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kiełki jarmużu są bogate w witaminę A, K i C, a także w sód, potas i żelazo. Jarmuż znany jest ze swych właściwości antyoksydacyjnych, przeciwnowotworowych i przeciwzapalnych.
Mikroliście rukwii wodnej mają delikatny, lekko musztardowy smak, Są one źródłem witaminy C, kwasu foliowego i żelaza. Tak jak większość roślin kapustnych, zawierają glukozynolany, posiadające właściwości antynowotworowe.
Mieszanka kiełków BIO
Kiełki na patelnię - Stir Fry
Kiełki DUO - Rzodkiewka i Brokuł
Kiełki DUO - Rzodkiewka i Lucerna
Kiełki jarmużu i kalarepy
Kiełki słonecznika
Kiełki rzodkiewki
Kiełki lucerny
Kiełki brokuła
Kiełki groszku
Kiełki jarmużu
Kiełki fasoli Mung
Kiełki soczewicy
Kiełki na patelnię - Stir Fry
Zioła Bazylia XXL- duża doniczka
Zioła Mięta XXL
Kiełki DUO - Rzodkiewka i Brokuł
Kiełki DUO - Rzodkiewka i Lucerna
Mikroliście rukoli
Mikroliście groszku
Mikroliście kalarepy
Przechowywać w temp. Od +2⁰C do +8⁰C
Kiełki jarmużu i kalarepy 35 g, mikroliście rukwi wodnej 20 g
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów