INDYKPOL
Sztuka mięsa z indyka wolnogotowana (640g-960g)

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sztuka mięsa wołowego to delikatne i kruche mięso, długo gotowane w wybornym sosie z dodatkiem aromatycznych przypraw. Wyselekcjonowany kawałek wartościowej wołowiny został poddany procesowi długiego gotowania w niskiej temperaturze (oscylującej wokół 85°C), dzięki czemu stał się delikatny, rozpływający się w ustach i zachował cenne wartości odżywcze.
Sztuka mięsa z indyka wolnogotowana (640g-960g)
Golonka wieprzowa klasyczna wolno gotowana (720g-1080g)
Żeberka wołowe w sosie pieczeniowym wolnogotowane (640g - 960g)
Żeberka wołowe w sosie winnym wolnogotowane (640g - 960g)
Wołowina do szarpania wolno gotowana (600g-900g)
Żeberka woł/ wolno gotowane
Sztuka mięsa woł. wolnogotowana (600g-1000g)
Ossobuco goleń woł. wolno gotowana (600g-1000g)
Mięso mielone wieprzowo-wołowe
Mięso z szynki wieprzowej na gulasz
Łopatka wieprzowa bez kości (800g-1200g)
Mięso z udźca wołowego na gulasz (400g-600g)
Stek wołowy top sirloin z rostbefu sezonowany (200g-300g)
Stek wołowy z krzyżowej (200g-300g)
Big Burger wołowy 2 szt.
Szponder wołowy z kością (640g-960g)
Pastrami premium
Polędwiczka wieprzowa (400g-600g)
Łopatka wołowa bez kości (480g-720g)
Szynka dojrzewająca
Metka cebulowa
Schab wieprzowy bez kości extra kotlet
Goleń wołowa bez kości (640g-960g)
Kindziuk łukowski
Przechowywać w temperaturze od 0 do 6ºC. Po otwarciu przechowywać w lodówce, nie dłużej niż 48 godzin.
By cieszyć się wyśmienitym smakiem wolno gotowanej Sztuki mięsa wołowego wystarczy podgrzać zawartość kartonika w piekarniku, mikrofalówce lub w gorącej wodzie i podać ze skomponowanymi według uznania dodatkami.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów