SANCHON
Gulasz wegański z białkiem grochu i bobu bezglutenowy BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
To podróż za ocean, do serca Karaibów – tam, gdzie słońce spotyka turkusowe wody, a wiatr niesie zapach tropikalnych owoców. W tym rajskim zakątku żyli Taíno – rdzenna ludność Karaibów. Po powrocie z morskich wypraw, kiedy promienie słońca powoli gasły na horyzoncie, Taíno gromadzili się, aby podzielić się darami oceanu i ziemi. W tej potrawie słodycz ananasa miesza się z napojem kokosowym, a cukinia dodaje świeżości i lekkości – to wszystko komponuje się w danie, które jest jak smak samego słońca. Ugotuj ryż i podaj razem.
Gulasz wegański z białkiem grochu i bobu bezglutenowy BIO
Kurczak roślinny gyros
Kurczak roślinny klasyk
Kurczak roślinny curry
Risotto z dynią pomarańczą i parmezanem BIO
Karaibskie curry z ananasem i cukinią BIO
Ratatouille z Paryża BIO
Grzybowy strogonow z boczniakami i pieczarkami (wegański)
Curry warzywne roślinne z cieciorką bezglutenowe
Chili sin carne roślinne z białkiem grochowym bezglutenowe
Miruna nowozelandzka w orientalnym sosie curry z ryżem
Chilli sin carne z ryżem
Biryani ryż w stylu indyjskim z czerwonym sosem
Leśny kociołek roślinny z białkiem grochowym bezglutenowy
Krupnik z kaszą orkiszową na boczniakach BIO
Najniższa cena: 21,99 zł
Krem z trzech dyń (piżmowej longa di Napoli i hokkaido) BIO
Libańska zupa soczewicowa BIO
Risotto z dynią pomarańczą i parmezanem BIO
Ratatouille z Paryża BIO
Krem ze świeżych ogórków BIO
Porada degustacyjna: aby w pełni cieszyć się aromatami i smakami potrawy, zalecam jej delikatne podgrzanie. Przechowywać w lodówce. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów