SANCHON
Gulasz wegański z białkiem grochu i bobu bezglutenowy BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Paryż to miasto, w którym architektura i kunszt gastronomii są obecne na każdym rogu. W kawiarni na Île Saint-Louis do kawy podają małe arcydzieło - czekoladową truflę. To właśnie tam poznałam muzykę świata, od senegalskiego hip-hopu po dźwięki z Madagaskaru. Paryż, z jego niezmiennym pięknem, zawsze był tyglem kulturowym. Typowo francuskie danie ratatouille doskonale odzwierciedla tę kulinarną mozaikę. Podobnie jak miasto miłości, to danie ukazuje, jak różne składniki mogą harmonijnie współistnieć, tworząc jedną, wyjątkową całość.
Gulasz wegański z białkiem grochu i bobu bezglutenowy BIO
Kurczak roślinny gyros
Kurczak roślinny klasyk
Kurczak roślinny curry
Risotto z dynią pomarańczą i parmezanem BIO
Karaibskie curry z ananasem i cukinią BIO
Ratatouille z Paryża BIO
Grzybowy strogonow z boczniakami i pieczarkami (wegański)
Curry warzywne roślinne z cieciorką bezglutenowe
Chili sin carne roślinne z białkiem grochowym bezglutenowe
Miruna nowozelandzka w orientalnym sosie curry z ryżem
Chilli sin carne z ryżem
Biryani ryż w stylu indyjskim z czerwonym sosem
Leśny kociołek roślinny z białkiem grochowym bezglutenowy
Krupnik z kaszą orkiszową na boczniakach BIO
Najniższa cena: 21,99 zł
Krem z trzech dyń (piżmowej longa di Napoli i hokkaido) BIO
Libańska zupa soczewicowa BIO
Risotto z dynią pomarańczą i parmezanem BIO
Karaibskie curry z ananasem i cukinią BIO
Krem ze świeżych ogórków BIO
Przechowywać w lodówce. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.
Porada degustacyjna: aby w pełni cieszyć się aromatami i smakami potrawy, zalecam jej delikatne podgrzanie.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów