BONDUELLE
Warzywne Burrito z ryżem

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
WARZYWA DO ZAPIEKANIA Z KURKAMI
Produkt głęboko mrożony
Spożywać po obróbce termicznej
menu kurkowe
saszetka z sosem w proszku
wystarczy dodać śmietankę
25 min
Warzywne Burrito z ryżem
Warzywa do zapiekania z kurkami
Warzywne risotto z patelni
Warzywa na patelnię z tofu
Cena przed obniżką: 15,99 zł
Warzywne Danie Chińskie z ryżem
Burgery z batata i marchewki mrożone
W stylu meksykańskim z ciecierzycą
VEGE BOWL W stylu azjatyckim z ryżem kalafiorowym
Komosa ryżowa z warzywami
Truskawki mrożone
Sok jabłkowy 100%
Brokuły różyczki mrożone
Groszek zielony mrożony
Mieszanka chińska mrożona
Wiśnie bez pestek mrożone
Szpinak rozdrobniony mrożony
Marchew z groszkiem mrożona
Cena przed obniżką: 7,39 zł
Jagody leśne mrożone
Maliny mrożone
Marchewka mrożona mini
Warzywa na patelnię z ziołami i papryką mrożone
Mix fasolek
Warzywa na patelnię z przyprawą włoską mrożone
Włoszczyzna - paski mrożona
Cena przed obniżką: 7,39 zł
Warzywa na patelnię mrożone
1. Wystarczy tylko otworzyć opakowanie i wyjąć saszetkę z sosem... ... a następnie: Sposób przygotowania bez rozmrażania Piekarnik 25 min 2. Rozgrzać piekarnik z funkcją termoobieg do 200 °C. 3. Wyłożyć warzywa do średniej wielkości naczynia żaroodpornego 0,7 l (22x14 cm). 4. Wymieszać sos w proszku ze 100-150 ml śmietanki 30 %, zalać warzywa i rozłożyć równomiernie w naczyniu. Optymalny czas pieczenia może wahać się w zależności od wydajności piekarnika. 5. Zapiec 25 minut, uchylić piekarnik i odczekać 2 minuty - zapiekanka nabierze odpowiedniej konsystencji.
Smażyć w płytkim tłuszczu(Od postaci zamrożonej):1. Wystarczy tylko otworzyć opakowanie i wyjąć saszetkę z sosem... ... a następnie: Sposób przygotowania bez rozmrażania Patelnia 10 min 2. Rozgrzać 2-3 łyżki oleju na patelni, następnie wysypać na nią warzywa. 3. Smażyć około 8 minut na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając. 4. Pod koniec smażenia dodać zawartość saszetki z sosem i 100 ml śmietanki 30 %, wymieszać i przykryć pokrywką. 5. Smażyć jeszcze kilka minut, od czasu do czasu mieszając.
Smażenie powietrzem(Od postaci zamrożonej):1. Wystarczy tylko otworzyć opakowanie i wyjąć saszetkę z sosem... ... a następnie: Sposób przygotowania bez rozmrażania Air fryer 20 min 2. Wysypać warzywa do naczynia żaroodpornego dopasowanego do urządzenia air fryer. 3. Wymieszać sos w proszku ze 100-150 ml śmietanki 30 %. 4. Zalać warzywa sosem, mieszając i rozkładając je równomiernie w naczyniu. 5. Włożyć naczynie do koszyka air fryer, nastawić czas przygotowania 20 minut i 200 °C.
Spożywać po obróbce termicznej Chronić przed rozmrożeniem Nie zamrażać powtórnie Sposób przechowywania (temperatura / okres przechowywania) * - 6℃ - 1 dzień ** -12℃ - 2 tygodnie ***poniżej -18℃ - do daty podanej na opakowań Przechowywać w temperaturze poniżej -18°C.
CHRONIĆ PRZED ROZMROŻENIEM. NIE ZAMRAŻAĆ POWTÓRNIE.
* -6 °C - 1 dzień
** - 12 °C - 2 tygodnie
*** poniżej - 18 °C - do daty podanej na opakowaniu
Sposób przygotowania: bez rozmrażania
Spożywać po obróbce termicznej.
Piekarnik:
1. Rozgrzać piekarnik z funkcją termoobieg do 200 °C.
2. Otworzyć opakowanie, wyjąć saszetkę z sosem, wysypać warzywa do średniej wielkości naczynia żaroodpornego 0,7 l (wymiary: 22x14 cm).
3. Wymieszać sos w proszku ze 100-150 ml śmietanki 30 %, zalać warzywa, mieszając i rozkładając je równomiernie w naczyniu.
4. Zapiekać w piekarniku 25 minut, następnie uchylić piekarnik i odczekać 2 minuty. Zapiekanka nabierze odpowiedniej konsystencji.
Uwaga: Optymalny czas pieczenia może wahać się w zależności od wydajności piekarnika.
Patelnia:
1. Otworzyć opakowanie i wyjmij saszetkę z sosem.
2. Na patelni rozgrzać 2-3 łyżki oleju i wysypać zawartość opakowania.
3. Smażyć około 8 minut na średnim ogniu od czasu do czasu mieszając
4. Pod koniec smażenia dodać zawartość saszetki z sosem i 100 ml śmietanki 30 %, wymieszać i przykryć pokrywką.
5. Smażyć jeszcze kilka minut, w międzyczasie przemieszać danie na patelni.
Airfryer
1. Otworzyć opakowanie, wyjąć saszetkę z sosem, wysypać warzywa do średniej wielkości naczynia żaroodpornego 0,7 l (wymiary: 22x10 cm).
2. Wymieszać sos w proszku ze 100-150 ml śmietanki 30 %, zalać warzywa, mieszając i rozkładając je równomiernie w naczyniu.
3. Włożyć naczynie do koszyka air fryer, nastawić czas przygotowania 20 minut i 200 °C.
4. Wyjąć zapiekankę.
Al. Jerozolimskie 181 B 02-222 Warszawa
Polski Ogród Sp. z o.o. Al. Jerozolimskie 181 B 02-222 Warszawa www.hortex.pl
Hortex
| Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Hortex ....i gotowe!
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów