HOCHLAND
Ser topiony w krążku - Mixtett
Najniższa cena: 6,79 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Bloczek z chrzanem i boczkiem to ser o pysznym, intensywnym smaku, który idealnie sprawdzi się na klasycznej kanapce, ale również doda kremowości i wyrazistości niejednej zupie, czy może też być bazą do sosów do wędlin lub mięs.
polskie smaki
pyszne na kanapkę i nie tylko
Ser topiony w krążku - Mixtett
Najniższa cena: 6,79 zł
Ser topiony w krążku - Kwartett
Najniższa cena: 6,79 zł
Ser topiony w krążku - Śmietankowy
Ser topiony w krążku - Z szynką
Ser topiony sortett krążek
Serek z twarożku śmietankowego (6 szt.)
Ser kremowy Emmentaler (topiony)
Ser kremowy śmietankowy (topiony)
Ser kremowy Gouda (topiony)
Ser kremowy z ziołami (topiony)
Ser kremowy z szynką (topiony)
Ser kremowy z pieczarkami (topiony)
Ser kremowy z papryką (topiony)
Ser kremowy z chrzanem i boczkiem (topiony)
Ser topiony mix 4 smaki w krążku
Ser topiony kozio/owczy
Ser topiony w krążku - Snack&Dip
Ser żółty śmietankowy (plastry)
Najniższa cena: 7,99 zł
Ser topiony w krążku - Mixtett
Najniższa cena: 6,79 zł
Ser żółty klasyczny (plastry)
Najniższa cena: 7,99 zł
Ser topiony w krążku - Kwartett
Najniższa cena: 6,79 zł
Ser żółty Gouda (plastry)
Ser żółty Tylżycki (plastry)
Ser żółty Maasdamer (plastry)
Ser żółty Gouda wędzona (plastry)
Ser żółty Edamski 30% tłuszczu (plastry)
Ser kremowy w plastrach Cheddar
Ser kremowy w plastrach Tost
Ser kremowy w plastrach Gouda
Ser kremowy w plastrach z szynką
Ser kremowy w plastrach śmietankowy
Ser kremowy topiony w plastrach Maasdamer
Ser kremowy w plastrach Emmentaler
Najlepiej spożyć przed: data na spodzie opakowania. Przechowywać w temp. od +2°C do +10°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 72 godzin.
72
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 10
ul. Okrężna 2, 64-530 Kaźmierz
Hochland Polska Sp. z o.o., ul. Okrężna 2, 64-530 Kaźmierz
Hochland
| Marka | Hochland |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Bloczek z chrzanem i boczkiem to ser o pysznym, intensywnym smaku, który idealnie sprawdzi się na klasycznej kanapce, ale również doda kremowości i wyrazistości niejednej zupie, czy może też być bazą do sosów do wędlin lub mięs.
Hochland To jest pyszne! Hochland w Polsce od 1989