KNORR
Przyprawa do mięs z czosnkiem
Najniższa cena: 3,49 zł
14% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
bez dodatku glutaminianu monosodowego
gwarancja jakości
Przyprawa do mięs z czosnkiem
Najniższa cena: 3,49 zł
14% taniej
Przyprawa do mięs z brazylijskim różowym pieprzem (bez dodatku soli)
Najniższa cena: 3,99 zł
Przyprawa do mięs (młynek)
Najniższa cena: 11,79 zł
Przyprawa do kebabu i gyrosa
Przyprawa do mięsa mielonego
Harissa - mieszanka przypraw
Przyprawa do żeberek z miodem
Przyprawa do karkówki
Przyprawa do mięsa mielonego
Przyprawa do mięsa wieprzowego
Przyprawa do gyrosa
Przyprawa do karkówki
Przyprawa do wołowiny
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej
Przyprawa do mięs (bez glutaminianu sodu)
Tymianek suszony XXL
Mieszanka przyprawowa Garam Masala
Najniższa cena: 2,79 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,79 zł
Musztarda Smoky BBQ (słodko-dymna)
Najniższa cena: 4,69 zł
Lubczyk
Najniższa cena: 2,49 zł
Chili kruszone w całości - ostre (w słoiczku)
Najniższa cena: 7,99 zł
Marynata staropolska do mięs i drobiu
Najniższa cena: 2,65 zł
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Jałowiec - owoce (całe)
Najniższa cena: 3,15 zł
21% taniej
Krople z czekolady ciemnej (dekoracyjne)
Najniższa cena: 13,99 zł
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 1,99 zł
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 2,49 zł
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Chrupiący kurczak - panierka paprykowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 3,99 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Mięso duszone to jedno z najaromatyczniejszych dań, jakie znam - czy to rozpływający się w ustach marokański tadżin, czy korzenna wołowina duszona w herbacie. Tajemnica tkwi w cierpliwości. Do rondla nie zagląda się często, tylko czasem potrząsa, żeby mięso się nie przypaliło. Smakowity zapach sygnalizuje, że potrawa jest gotowa.
bez dodatku glutaminianu monosodowego
Zrazy zawijane Składniki (dla 4 osób): 4 plastry mięsa wołowego (po 150 g), 2 cebule, 1 średni ogórek kiszony, 8 bardzo cienkich plasterków boczku wędzonego, 1,5 łyżki mąki, olej do smażenia, produkty Kamis: 4 łyżeczki Przyprawy do mięsa duszonego, 4 łyżeczki Musztardy sarepskiej. Przygotowanie: 1. Wołowinę bardzo cienko rozbij tłuczkiem. 2. Każdy plaster posyp 1 łyżeczką przyprawy i posmaruj 1 łyżeczką musztardy. 3. Na mięsie ułóż po 2 plasterki boczku i ćwiartkę ogórka. Ściśle zwiń i obsmaż na gorącym oleju. 4. Cebulę pokrój w kostkę i podsmaż. 5. Przełóż razem z mięsem do garnka, zalej 2 szklankami wody i duś pod przykryciem na małym ogniu ok. 1,5-2 godziny. 6. Mąkę wymieszaj z 1/3 szklanki wody, ciągle mieszając, dodaj do sosu i zagotuj. W razie potrzeby dopraw do smaku resztą przyprawy.
Wyprodukowano w Polsce
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00