HOUSE OF ASIA
Przyprawa garam masala (pikantna)
Najniższa cena: 3,59 zł

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Garam Masala mieszanka przypraw do potraw mięsnych, drobiu, wieprzowiny, baraniny, warzyw, ryżu i sosów. Smak słodko pikantny lekko palący idealny do kuchni orientalnej
z naturalnymi składnikami
Przyprawa garam masala (pikantna)
Najniższa cena: 3,59 zł
Kurczak po indyjsku Tikka Masala - pasta do smażenia
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 1,85 zł
Posypka dekoracyjna cukrowa - świąteczny mix
Najniższa cena: 8,79 zł
Cytrynowy łosoś w ziołach - mieszanka przyprawowa
Najniższa cena: 2,79 zł
Cynamon mielony (w słoiczku)
Glazura orientalna z sezamem i miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Oregano
Czosnek granulowany mielony w całości
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Aromat migdałowy (naturalny)
Cynamon kora
Przyprawa do karkówki
Przyprawa do szarlotki
Przyprawa do pierniczków
Przyprawa do pizzy
Musztarda sarepska (ostra)
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
100 % naturalnych składników dla uzyskania pełni smaku i aromatu
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Kurczak Tikka Masala Przygotowanie 30 min Gotowanie 40 min Porcje 4 Składniki: 500 g udek z kurczaka bez skóry i bez kości 1 opakowanie przyprawy Garam Masala Kamis 1 małe opakowanie jogurtu naturalnego (ok 170 g) 1 mała cebula pokrojona w kostkę 2 łyżki oleju 400 g passaty pomidorowej 1 mała puszka mleka kokosowego (ok 170 ml) ½ łyżeczki soli 1 łyżka posiekanej kolendry 1 łyżka posiekanych orzechów nerkowca 2 łyżki soku z cytryny 1. Udka z kurczaka przekrój na pół, oprósz ½ przyprawy, dodaj jogurt, wymieszaj odstaw na 30 min. 2. Kurczaka wstaw do rozgrzanego do 190°C piekarnika i piecz ok 20 min. 3. Na patelni podsmaż na oleju cebulę dodaj passatę, mleko kokosowe, pozostałą przyprawę, sól, wymieszaj. 4. Dodaj kurczaka, duś na małym ogniu ok 20 min. dopraw solą. 5. Przed podaniem posyp kolendrą, orzechami, skrop sokiem z cytryny. 6. Podawaj z ryżem lub chlebkami naan.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów