Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Alpro Napój Sojowy o smaku waniliowym produkowany jest w 100% na bazie roślin i nie zawiera laktozy ani glutenu. To źródło białka roślinnego, wapnia oraz witamin: B2, B12 i D. Napój Alpro powstaje z soi wolnej od modyfikacji genetycznych. To roślinna alternatywa dla mleka o przepysznie waniliowym smaku, która sprawdzi się zarówno samodzielnie, jak i jako dodatek do musli, płatków czy koktajli.
Przepysznie waniliowy smak
Bogate w białko roślinne
Źródło wapnia, i witamin B2, B12, D
100% roślinny
Naturalnie bez laktozy, bezglutenowy
Soja wolna od modyfikacji genetycznych
baza sojowa (93 %) (woda, obłuszczone ziarno soi (7,8 %))
cukier
wapń
aromaty
sól morska
regulator kwasowości (fosforany potasu)
stabilizator (guma gellan)
witaminy B2, B12, D2
Produkt bezglutenowy. Naturalnie nie zawiera laktozy.
Naturalnie niska zawartość tłuszczów nasyconych
Bezglutenowy
Bez laktozy
Produkt odpowiedni dla wegan
Wymiar liczbowy 250
Jednostka (specyficzna) | Mililitrów |
Typ | Karton |
Waga brutto 274
ml
Średnia miara (e)
Przed otwarciem wstrząsnąć.
Najlepiej spożyć przed: na górze opakowania. Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +25 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze od +1 °C do +7 °C, nie dłużej niż 5 dni.
5
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 25
Alpro
Marka | Alpro |
V-Label (European Vegetarian Union)
Alpro Napój Sojowy o smaku waniliowym produkowany jest w 100% na bazie roślin i nie zawiera laktozy ani glutenu. To źródło białka roślinnego, wapnia oraz witamin: B2, B12 i D. Napój Alpro powstaje z soi wolnej od modyfikacji genetycznych. To roślinna alternatywa dla mleka o przepysznie waniliowym smaku, która sprawdzi się zarówno samodzielnie, jak i jako dodatek do musli, płatków czy koktajli.