BIO PLANET
Kasza jaglana bezglutenowa BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kasza jaglana uznawana jest za jedną z najstarszych kasz. Jej cenne ziarenka pozyskuje się z prosa. Po ugotowaniu ma delikatny, łagodny smak. Przed gotowaniem należy ją sparzyć wrzątkiem, aby pozbyć się smaku goryczki. Ma wszechstronne zastosowanie w kuchni, zarówno do dań wytrawnych, jak i tych przygotowywanych na słodko.
Polska Marka
wysoka jakość zbóż
kasza jaglana 100 %
Produkt może zawierać gluten.
Wymiar liczbowy 100
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Pudełko |
Waga brutto 440
g
8
Jedno opakowanie 400 g zawiera 8 porcji kaszy (50 g).
Liczba jednostek 4
Kasza jaglana bezglutenowa BIO
Kasza jaglana (4x100g)
Najniższa cena: 2,79 zł
Kasza jaglana bezglutenowa BIO
Najniższa cena: 8,15 zł
Kasza jaglana (4x100g)
Kasza jaglana
Kasza jaglana BIO
Płatki owsiane górskie
Najniższa cena: 4,69 zł
Płatki owsiane błyskawiczne
Najniższa cena: 4,79 zł
Płatki owsiane zwykłe
Najniższa cena: 4,59 zł
Kasza jęczmienna perłowa (4x100g)
Najniższa cena: 3,85 zł
Mąka ziemniaczana
Najniższa cena: 6,79 zł
Kasza manna
Najniższa cena: 3,99 zł
Płatki ryżowe błyskawiczne
Najniższa cena: 5,19 zł
Kasza manna błyskawiczna
Najniższa cena: 4,29 zł
Wafle kukurydziane Cheddar
Najniższa cena: 5,49 zł
Ryż Basmati (3x100g)
Najniższa cena: 7,15 zł
Wafle kukurydziane ŚMIETANA & CEBULA
Najniższa cena: 5,49 zł
Płatki jęczmienne błyskawiczne
Najniższa cena: 4,69 zł
Kasza gryczana prażona (4x100g)
Kasza gryczana prażona
Wafle ryżowe z mleczną czekoladą
Ryż biały
Sposób przygotowania: Jedną torebkę włożyć do 1 litra wrzątku. Dodać szczyptę soli. Gotować pod przykryciem. 15 min Wyjąć, odsączyć i rozciąć torebkę.
Data minimalnej trwałości na spodzie opakowania. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Paprotnia, ul. Kupiecka 17, 62-513 Krzymów Polska
Kupiec Sp. z o.o. Paprotnia, ul. Kupiecka 17, 62-513 Krzymów Polska kupiec@kupiec.pl www.kupiec.pl
Kupiec
Marka | Kupiec |
Kasza jaglana uznawana jest za jedną z najstarszych kasz. Jej cenne ziarenka pozyskuje się z prosa. Po ugotowaniu ma delikatny, łagodny smak. Przed gotowaniem należy ją sparzyć wrzątkiem, aby pozbyć się smaku goryczki. Ma wszechstronne zastosowanie w kuchni, zarówno do dań wytrawnych, jak i tych przygotowywanych na słodko.
Posiadamy certyfikowane systemy Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności. Szczegółowe informacje i certyfikaty dostępne na naszej stronie www.kupiec.pl
Chroń planetę Instagram: kupiec_pl Facebook: kupiecpl YouTube: kupiectv