BIO PLANET
Makaron żytni razowy świderki (fusili) BIO

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kuchnia włoska szczyci się spaghetti. Nitki makaronu są wydłużone, proste i grube. Podstawowym składnikiem do wytworzenia tego łagodnie nawijającego się na widelec makaronu jest pszenica durum (najzdrowsza z dostępnych na rynku). Na opakowaniu odnajdą Państwo dokładne informacje dotyczące czasu przygotowania spaghetti tak, aby osiągnąć najwyższą jakość al dente. Nawet najprostsze spaghetti syci, podnosząc wartość diety zgodnej z piramidą żywienia polecaną przez stowarzyszenia ochrony zdrowia. Marka Melissa Primo Gusto przeniesie Państwa wprost do włoskiej restauracji, z makaronem najwyższej klasy.
źródło błonnika
pełne ziarno
Makaron żytni razowy świderki (fusili) BIO
Makaron tagliatelle (gniazda) pełnoziarniste z pszenicy durum BIO
Makaron razowy - spaghetti
Makaron Penne Rigate Integrale - rurki skośne pełnoziarniste
Makaron świdry z orkiszem pełnoziarniste (fusili)
Makaron spaghetti pełnoziarniste
Makaron świdry pełnoziarniste (fusilli)
Makaron spaghetti pełnoziarniste (n. 5)
Makaron pełnoziarnisty spaghetti BIO
Makaron pełnoziarnisty mezze penne rigate (pióra) BIO
Makaron pełnoziarnisty fusilli (świderki) BIO
Makaron Tagliatelle Integrale - wstążki pełnoziarniste
Makaron Farfalle Integrale - kokardki pełnoziarniste
Makaron gniazda wstęgi pełnoziarniste (nidi tagliatelle)
Makaron penne rigate pełnoziarniste (pióra nacinane)
Makaron Spaghetti Integrale - spaghetti pełnoziarniste
Makaron Fusilli Integrale - świderki pełnoziarniste
Makaron penne rigate (rurki skośne) pełnoziarniste z pszenicy durum BIO
Makaron Corals - kolanko
Makaron Fidellini - nitka
Makaron Pappardelle - wstążka 12 mm
Pomidory koktajlowe
Makaron Fusilli Integrale - świderki pełnoziarniste
Przecier pomidorowy śródziemnomorski
Makaron Cannelloni - duża rurka
Mąka durum do pizzy chrupiącej
Oliwa z oliwek extra virgin
Pomidory w kawałkach
Pomidory w kawałkach z bazylią
1. Na każde 100 g makaronu należy użyć 1 l wody i 10 g soli. 2. Wrzucić makaron do osolonej, wrzącej wody i zamieszać. Gotować 9'-10' minut od czasu do czasu mieszając. 3. Odcedzić makaron pozostawiając niewielką ilość wody. Dodać oliwę lub masło.
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu
Ul. Annopol 4A, 03-236 Warszawa, Poland
MELISSA KIKIZAS FOOD PRODUCTS S.A., 1 Vionos str., 10443, Athens, Greece Tel: (+30)210 5190180
ATLANTA A.M. Sp. z o.o., Ul. Annopol 4A, 03-236 Warszawa, Poland www.atlanta-am.pl
Primo Gusto
| Marka | Primo Gusto |
Green Dot
Wstęga Möbiusa
Melissa Kikizas s.a. jest certyfikowany zgodnie ze standardami jakości: ISO9001 & ISO22000.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów