HORTEX
Mieszanka owocowa mrożona
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
wysoka zawartość błonnika
100 % natury
Mieszanka owocowa mrożona
Mieszanka kompotowa
Szpinak rozdrobniony mrożony
Sok jabłkowy 100%
Najniższa cena: 4,59 zł
Sok pomidorowy
Najniższa cena: 5,99 zł
Napój jabłko - rabarbar PET
Najniższa cena: 4,99 zł
Napój białe winogrona
Najniższa cena: 5,25 zł
Napój wieloowocowy z pomarańczą i yuzu
Najniższa cena: 3,99 zł
Napój wieloowocowy z kiwi i limonką
Najniższa cena: 3,99 zł
Napój wieloowocowy czerwone winogrono gujawa
Najniższa cena: 3,99 zł
Napój pomarańcza-mango, PET
Najniższa cena: 5,39 zł
Szpinak liście mrożony
Jagody leśne mrożone
Mieszanka chińska mrożona
Mieszanka meksykańska mrożona
Mieszanka owocowa mrożona
Mieszanka włoska mrożona
Truskawki mrożone
Garnek: Owoce wsypać do garnka, dodać 1 l wody, 100 g cukru. Gotować ok. 10 minut. Owoce mogą być również użyte do: ciast: lodów, bitej śmietany, galaretek, kompotów czy koktajli.
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie. Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania) * -6 °C - 1 dzień ** -12 °C - 2 tygodnie *** poniżej -18 °C - do daty podanej na opakowaniu Przechowywać w temperaturze poniżej -18 °C
ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Polski Ogród sp. z o.o., ul. Mszczonowska 2, 02-337 Warszawa
Śliwki są drylowane maszynowo i pomimo dołożenia z naszej strony wszelkich starań, mogą sporadycznie zawierać pestki bądź ich fragmenty.
Hortex
Marka | Hortex |
Wstęga Möbiusa
Spróbuj również innych, pysznych produktów Hortex: Hortex Truskawki Hortex Jagody leśne Hortex Dynia kostka
Więcej pysznych przepisów na: www.hortex.pl
Kulinarne inspiracje Hortex Galette z owocami Składniki: nadzienie: - Mieszanka kompotowa Hortex - 1 opakowanie - 50 g mielonych orzechów włoskich lub laskowych - 2 łyżki mąki ziemniaczanej - 3 łyżki brązowego cukru - cukier puder ciasto: - 200 g mąki pszennej - 100 g masła - 50 g cukru pudru - 1 żółtko - 2 łyżki zimnej wody Gotowe w 70 minut Przygotowanie: Z podanych składników zagnieć ciasto, zawiń je w folię i włóż do lodówki mniej więcej na 30 minut. Po tym czasie schłodzoną masę rozwałkuj na papierze do pieczenia na duży okrąg i ułóż na blasze. Następnie posiekane orzechy wymieszaj z mąką, cukrem, a osuszone w sitku owoce obtocz w mieszance orzechowej. Potem wyłóż je na środek ciasta, pozostawiając kilkucentymetrowe brzegi, a brzegi zawiń do środka, przykrywając część owoców. Piecz ok. 40 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 190 °C. Przed podaniem posyp cukrem pudrem.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów