DŻIUGAS
Ser twardy dojrzewający (plastry)
Producent Dżiugas stawia na wyjątkowe i naturalne metody produkcji. Ser produkowany jest wyłącznie latem na bazie mleka krów chowanych na wolnych łąkach. Poza sezonem produkty są przechowywane w lodzie z jeziora – nawet w tym przypadku Dżiugas wspiera naturalne procesy!
Twarde sery producenta Dżiugas wyróżniają się aromatycznym, dojrzałym smakiem oraz brakiem zawartości laktozy.
Ser twardy dojrzewający (plastry)
Ser twardy dojrzewający (płatki)
Ser twardy dojrzewający (tarty)
Miks serów do sałatek tarty
Ser twardy dojrzewający 24-miesięczny (tarty)
Ser twardy dojrzewający (kostka)
Ser twardy dojrzewający 12-miesięczny (klinek)
Ser twardy dojrzewający 18-miesięczny (klinek)