DELECTA
Cukier wanilinowy (na 2kg mąki)

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cukier z prawdziwą wanilią do ciast i deserów Prymat to mieszanka cukru pudru i mielonej laski wanilii, która doskonale doprawia i jednocześnie dosładza desery. Polecamy ją do aromatyzowania kremów, budyniów, bitej śmietany, szarlotki, drożdżowego czy babki. Cukier z wanilią pasuje także do kawy, herbaty i grzanego wina.
Cukier z prawdziwą wanilią do ciast i deserów Prymat 10 g
pełnia aromatu bogactwo smaku
Cukier wanilinowy (na 2kg mąki)
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii)
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii) XXL
Cukier z dodatkiem wanilii
Cukier wanilinowy (na 1kg mąki) bezglutenowy
Cukier trzcinowy z mieloną wanilią Bourbon BIO (bezglutenowy)
Cukier cynamonowy bezglutenowy BIO
Cukier z wanilią z dodatkiem wanilii bourbon z Madagaskaru
Cukier z wanilią Bourbon BIO
Cukier wanilinowy (na 1kg mąki)
Cukier z cynamonem (do ciast i deserów)
Cukier wanilinowy (na 1 kg mąki)
Cukier z wanilią
Cukier wanilinowy (na 0,5kg mąki)
Cukier z prawdziwą wanilią - cukier waniliowy
Cukier wanilinowy (na 2 kg mąki)
Przyprawa do dań z makaronu
Najniższa cena: 1,55 zł
Przyprawa do kuchni włoskiej
Przyprawa do kawy i deserów
Mieszanka do ogórków konserwowych
Najniższa cena: 1,99 zł
Goździki całe
Cynamon mielony
Bazylia
Ziele angielskie całe
Ziele angielskie mielone
Kurkuma mielona
Gałka muszkatołowa mielona
Majeranek suszony
Papryka ostra mielona
Papryka słodka mielona
Papryka słodka mielona XL
Tymianek suszony
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
| Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia | 
ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska
Prymat sp. z o.o., ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska, Tel.: +48/32/47 33 833, www.prymatgroup.pl
Prymat
| Marka | Prymat | 
Warto wiedzieć: Cukier z wanilią charakteryzuje się delikatnym, słodkawym smakiem. Nadaje deserom i wypiekom waniliową nutę. Pasuje do: - ciast - muffinek - bitej śmietany - serników - kremów Nietypowe zastosowanie: Cukier z wanilią jest świetny do koktajli na bazie mleka oraz do kawy.
Tysiące przepisów znajdziesz na: DoradcaSmaku.pl
Nazwa funkcjonalna Cukier
Wariant z prawdziwą wanilią do ciast i deserów
Domowa tarta z gruszkami 4-6 porcji, 90 min Składniki: - 300 g mąki krupczatki, - 400 g masła, - 350 g cukru pudru, - 6 jajek, - 250 g mączki migdałowej, - 50 g mąki pszennej, - 3 gruszki, - 1 opakowanie Cukru z prawdziwą wanilią Prymat - po 1 płaskiej łyżeczce Cynamonu mielonego i Chili pieprzu cayenne Prymat. Sposób przygotowania: Do mąki krupczatki dodać 200 g masła, siekać nożem do momentu połączenia masła z mąką. Następnie dodać: 100 g cukru pudru, 2 żółtka oraz cukier z prawdziwą wanilią. Zagnieść ciasto i odstawić do lodówki na ok. 30 min. Następnie przygotować krem migdałowy. 200 g masła utrzeć z 250 g cukru pudru, dodać mączkę migdałową. Cały czas ucierając, dodawać partiami 4 jajka, a na końcu mąkę pszenną. Gotowe ciasto rozwałkować i przełożyć do wysmarowanej masłem formy. Gotowe ciasto rozwałkować i przełożyć do wysmarowanej masłem formy. Krem migdałowy rozsmarować na cieście. Gruszki umyć, obrać, przekroić na pół, oczyścić z gniazd nasiennych, ponacinać, oprószyć cynamonem i chili. Gruszki ułożyć na kremie migdałowym i lekko ucisnąć. Tartę piec przez ok. 30 min w temp. 180°C. Tysiące przepisów znajdziesz na: Doradcasmaku.pl
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów