DELECTA
Ciasto czekoladowe z belgijską czekoladą - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 9,15 zł
13% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Mix for Cake. Produkt bezglutenowy
Mieszanka bezglutenowa do wypieku rożnego rodzaju ciast, gofrów, naleśników.
Opracowany specjalnie dla osób nietolerujących glutenu.
Ciasto czekoladowe z belgijską czekoladą - mieszanka do wypieku
Najniższa cena: 9,15 zł
13% taniej
Gofry - mieszanka do wypieku
Ciasto brownie bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Muffiny klasyczne (z foremkami) bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Naleśniki z mąką gryczaną bezglutenowe BIO - mieszanka do wypieku
Ciasto drożdżowe bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Ciasto kruche bezglutenowe - mieszanka do wypieku
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
al. Korfantego 191 40-153 Katowice
Balviten Sp. z o.o. al. Korfantego 191 40-153 Katowice Zakład produkcyjny: ul. Wincentego Witosa 5A 32-851 Jadowniki
Balviten
Marka | Balviten |
Znak przekreślonego kłosa
Znak przekreślonego kłosa - PL-048-152
Opracowana specjalnie dla osób nietolerujących glutenu.
Przepis na babkę piaskową - 500 g Mix for Cake - 130 g masła - 180 g cukru - 4 jajka - 125 ml mleka - 1 łyżka proszku do pieczenia Składniki powinny być w temperaturze pokojowej. 1. Mąkę przesiać do miski, dodać miękkie masło, cukier, jajka, mleko i proszek do pieczenia. 2. Zmiksować składniki na gładką masę. 3. Piekarnik rozgrzać do 180°C, formę na babkę wysmarować tłuszczem. Ciasto przelać do formy i wstawić do rozgrzanego piekarnika. Piec ok. 50 minut. Podawać po ostudzeniu. Przepis na gofry - 160 g mieszanki Mix for Cake - 250 ml mleka - 1 jajko - cukier (według upodobań) - 1 łyżeczka bezglutenowego proszku do pieczenia Mix for Cake przesiać do miski, dodać pozostałe składniki i wymieszać na gładką masę. Gofrownicę posmarować tłuszczem, ciasto smażyć w rozgrzanej gofrownicy do uzyskania złocistego koloru. Studzić na kratce. Można podawać udekorowane bitą śmietaną, owocami lub polewą czekoladową Przepis na naleśniki - 100 g mieszanki Mix for Cake - 250 ml mleka - 2 jajka - tłuszcz do smażenia Jajka roztrzepać w misce, dodać mix oraz mleko i wymieszać na gładką masę. Smażyć na mocno rozgrzanej patelni z obu stron. Można podawać z farszem na słodko lub słono.
Wyprodukowano w Polsce
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00