LUBELLA
Makaron gniazda wstęgi (nidi tagliatelle)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Bucatini to makaron typowy dla środkowych Włoch, a zwłaszcza okolic Rzymu.
Ten rodzaj pasty to idealna synteza długiego makaronu - ze względu na rozmiar i krótkiego - ze względu na charakterystyczny otwór w środku. Bucatini to odpowiednia baza dla gęstych, bogatych w składniki sosów.
Makaron gniazda wstęgi (nidi tagliatelle)
Makaron łazanki (quadretti)
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Gnocchi (włoskie kopytka)
Gnocchi (włoskie kopytka) ze szpinakiem
Gnocchi (woskie kopytka) z pomidorami
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Gnocchi ziemniaczane
Makaron Orzo Medium - w formie ryżu
Ravioli z ricottą i szpinakiem (świeże)
Ravioli z duszonym mięsem (świeże)
Makaron fusilli (świderki)
Makaron casarecce (skrętki)
Makaron cavatappi (korkociąg)
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron tagliatelle
Zacierka - makaron 2-jajeczny
Makaron żytni pełnoziarnisty
Makaron orkiszowy pełnoziarnisty - pióra
Makaron orzo (w kształcie ryżu)
Makaron ditalini rigati (naparstek) BIO
Gnocchi ziemniaczane (świeże) ze szpinakiem i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z pomidorami i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z szynką i mozarellą - na patelnię
Makaron konjac udon bezglutenowy BIO
Makaron dla dzieci Psi Patrol - alfabet do zupy
Makaron dla dzieci Psi Patrol - cyferki do zupy
Tortellini z szynką parmeńską (świeże)
Makaron w kształcie ryżu
Makaron rigatoni (100% z pszenicy durum)
Tortellini z serem ricotta i szpinakiem
Tortellini z serem
Gnocchi ryżowe bezglutenowe
Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe
Tortellini z szynką
Tortellini z grzybami
Makaron konjac noodle (nudle) bezglutenowy
Makaron konjac fettucine (wstążki) bezglutenowy
Makaron konjac (w kształcie kulek) bezglutenowy
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy
Tortellini trzykolorowe z włoską szynką sezonowaną
Tortellini z włoską szynką sezonowaną
Gnocchi ziemniaczane z pomidorami bezglutenowe
Gnocchi ziemniaczane ze szpinakiem bezglutenowe
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Makaron 6-kolorowy funghetti (grzybki)
Makaron 6-kolorowy cuorcini (serduszka)
Makaron Orecchiette
Makaron z mąką gryczaną Soba (świeży)
Tortelloni z grzybami (świeże)
Tortellini z pomidorami i serem
Makaron świderki - dla diabetyków
Makaron spaghettini
Makaron spaghetti
Makaron bavette
Makaron gnocchi
Pesto alla Genovese (z bazylii)
Makaron fusili (świderki)
Makaron tagliatelle (wstążka)
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Classico (z ziołami)
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
100 g makaronu - 1 litr wody - 7 g soli. Doprowadzić wodę do wrzenia i posolić. Dodać makaron i gotować przez 8 minut, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Società per Azioni Via Mantova 166, 43122 Parma Italy
Barilla G. e R. Fratelli Società per Azioni Via Mantova 166, 43122 Parma Italy
Barilla
Marka | Barilla |
Green Dot
Wstęga Möbiusa
Bucatini to makaron typowy dla środkowych Włoch, a zwłaszcza okolic Rzymu. Ten rodzaj pasty to idealna synteza długiego makaronu - ze względu na rozmiar i krótkiego - ze względu na charakterystyczny otwór w środku. Bucatini to odpowiednia baza dla gęstych, bogatych w składniki sosów.
Barilla to włoska, rodzinna firma spożywcza, która została założona w 1877 roku. Obecnie jesteśmy już międzynarodową Grupą, obecną w ponad 100 krajach. Jesteśmy światowym liderem na rynku makaronów i gotowych sosów w Europie kontynentalnej, produktów piekarniczych we Włoszech i chrupkiego pieczywa w Skandynawii. Grupa Barilla jest uznawana na całym świecie jako symbol włoskiej wiedzy specjalistycznej.
www.barilla.com
Nazwa funkcjonalnaMakaron
WariantBucatini
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00