DIET FOOD
Makaron konjac noodle (nudle) bezglutenowy
Najniższa cena: 9,15 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron Lubella wytwarzany jest z wysokiej jakości pszenicy. Specjalny proces mielenia pozwala otrzymać z niej mąkę, dzięki której makaron jest odpowiednio twardy i doskonale sprężysty. Odpowiedni proces suszenia sprawia, że makaron Lubella nie skleja się i zachowuje naturalny zapach oraz złocisty kolor.
Polski Producent
Makaron konjac noodle (nudle) bezglutenowy
Najniższa cena: 9,15 zł
Makaron 6-kolorowy cuorcini (serduszka)
Najniższa cena: 8,99 zł
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy
Najniższa cena: 9,15 zł
Makaron konjac fettucine (wstążki) bezglutenowy
Najniższa cena: 9,15 zł
Makaron łazanki (quadretti)
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Makaron Orzo Medium - w formie ryżu
Makaron gniazda wstęgi (nidi tagliatelle)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Gnocchi (włoskie kopytka)
Gnocchi (woskie kopytka) z pomidorami
Gnocchi (włoskie kopytka) ze szpinakiem
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Makaron cavatappi (korkociąg)
Gnocchi ziemniaczane
Makaron fusilli (świderki)
Zacierka - makaron 2-jajeczny
Ravioli z ricottą i szpinakiem (świeże)
Ravioli z duszonym mięsem (świeże)
Tortellini z szynką parmeńską (świeże)
Makaron konjac udon bezglutenowy BIO
Makaron casarecce (skrętki)
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z pomidorami i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) ze szpinakiem i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe
Gnocchi ryżowe bezglutenowe
Gnocchi ziemniaczane z pomidorami bezglutenowe
Makaron orkiszowy pełnoziarnisty - pióra
Makaron żytni pełnoziarnisty
Tortellini z włoską szynką sezonowaną
Tortellini trzykolorowe z włoską szynką sezonowaną
Makaron ditalini rigati (naparstek) BIO
Makaron dla dzieci Psi Patrol - alfabet do zupy
Makaron dla dzieci Psi Patrol - cyferki do zupy
Tortellini z serem ricotta i szpinakiem
Tortellini z serem
Makaron rigatoni (100% z pszenicy durum)
Makaron orzo (w kształcie ryżu)
Makaron w kształcie ryżu
Tortelloni z grzybami (świeże)
Makaron Orecchiette
Makaron konjac (w kształcie kulek) bezglutenowy
Tortellini z pomidorami i serem
Makaron z mąką gryczaną Soba (świeży)
Makaron świderki - dla diabetyków
Tortellini z szynką
Tortellini z grzybami
Mąka puszysta - Poznańska (typ 500)
Najniższa cena: 3,74 zł
Mąka puszysta - Tortowa (typ 450)
Najniższa cena: 3,99 zł
Mąka puszysta - Luksusowa (typ 550)
Najniższa cena: 3,99 zł
Mąka puszysta - Wrocławska (typ 500)
Najniższa cena: 3,74 zł
Makaron świdry (fusili)
Najniższa cena: 4,99 zł
10% taniej
Makaron świdry pełnoziarniste (fusilli)
Najniższa cena: 4,79 zł
Makaron kokardki pełnoziarniste (farfalle)
Najniższa cena: 4,79 zł
Mąka puszysta drobno mielona - Uniwersalna (typ 520)
Najniższa cena: 3,99 zł
Makaron gniazda wstęgi pełnoziarniste (nidi tagliatelle)
Najniższa cena: 4,79 zł
Makaron spaghetti pełnoziarniste
Najniższa cena: 4,79 zł
Mąka puszysta - Krupczatka (typ 500)
Najniższa cena: 3,99 zł
Makaron sprężynki (do dania mac&cheese)
Najniższa cena: 4,79 zł
Makaron wstążki (mafaldine corte)
Najniższa cena: 4,79 zł
Makaron spaghetti
Najniższa cena: 11,99 zł
Paluszki zakręcone z solą morską
Paluszki zakręcone z ząbkiem czosnku i ziołami
Jak ugotować makaron? Na każde 100 g makaronu zagotuj 1 l posolonej wody. Wrzuć makaron, gotuj 6-8 minut, od czasu do czasu mieszając. Następnie odcedź.
Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice
MW FOOD Sp. z o.o. Sp.k. ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice www.lubella.pl
Lubella
Marka | Lubella |
Lubella Tradycja od 1881 Najlepsze ze zboża Współpracujemy z polskimi rolnikami. Posiadamy 6 etapów kontroli, od ziarenka do paczki. Mielimy zboże we własnym młynie. Łączymy pasję z doświadczeniem.
więcej inspiracji na: Uwielbiam.pl Jak odmierzyć 100 g makaronu? Odmierz 1 szklankę makaronu i gotowe!
Przepis dla Ciebie! Kolanka ozdobne z fasolą, pomidorami koktajlowymi i fetą Składniki: makaron Lubella Kolanka ozdobne 200 g 125 g czerwonej fasoli z puszki pół kostki sera feta (ok. 100 g) 125 g pomidorków koktajlowych Dressing cytrynowy: 3 łyżki oliwy z oliwek + 1 łyżeczka soku z cytryny + łyżeczka startej skórki z cytryny + 1/2 łyżeczki płynnego miodu oraz kilka posiekanych listków świeżej bazylii. Dodatkowo: listki bazylii do dekoracji Ilość porcji: 2 Czas przygotowania: 20 min Przygotowanie: Makaron to podstawa! Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Przygotuj dodatki! Fetę pokrój w kostkę, fasolę odsącz z wody, a pomidorki pokrój na połówki. Składniki dressingu wymieszaj. Połącz i ciesz się smakiem! Makaron wymieszaj z fasolą i pomidorkami. Dodaj przygotowany dressing, a na koniec dodaj fetę. Całość udekoruj listkami bazylii. Smacznego!
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów