RUMMO
Gnocchi ziemniaczane
Najniższa cena: 9,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Lubella łazanki to forma makaronu doskonale znana w polskich kuchniach, głównie za sprawą połączenia z kapustą, grzybami czy mięsem. Małe kwadraciki wspaniale sprawdzają się również jako dodatek do zup.
Polski Producent
Gnocchi ziemniaczane
Najniższa cena: 9,49 zł
Ravioli z ricottą i szpinakiem (świeże)
Najniższa cena: 14,99 zł
Gnocchi ziemniaczane (świeże)
Najniższa cena: 9,99 zł
Makaron gniazda wstęgi (nidi tagliatelle)
Najniższa cena: 5,99 zł
Makaron orzo (w kształcie ryżu)
Najniższa cena: 8,99 zł
Makaron w kształcie ryżu
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Najniższa cena: 5,49 zł
Tortellini z włoską szynką sezonowaną
Najniższa cena: 9,65 zł
Makaron fusilli (świderki)
Makaron łazanki (quadretti)
Najniższa cena: 4,39 zł
Makaron cavatappi (korkociąg)
Najniższa cena: 5,95 zł
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Najniższa cena: 5,99 zł
Makaron dla dzieci Psi Patrol - cyferki do zupy
Makaron dla dzieci Psi Patrol - alfabet do zupy
Tortellini z serem
Najniższa cena: 9,65 zł
Makaron Orzo Medium - w formie ryżu
Najniższa cena: 5,99 zł
Makaron Mezzi Rigatoni (Pasta di Gragnano I.G.P.)
Gnocchi (włoskie kopytka)
Gnocchi (włoskie kopytka) ze szpinakiem
Gnocchi (woskie kopytka) z pomidorami
Ravioli z duszonym mięsem (świeże)
Makaron pszenny Udon (świeży)
Najniższa cena: 3,79 zł
Makaron pszenny Ramen (świeży)
Tortellini z szynką parmeńską (świeże)
Makaron casarecce (skrętki)
Tortellini trzykolorowe z włoską szynką sezonowaną
Makaron ditalini rigati (naparstek) BIO
Makaron dla dzieci Ditalini (z dodatkiem pomidorów i szpinaku) BIO
Gnocchi ryżowe bezglutenowe
Gnocchi ziemniaczane bezglutenowe
Makaron konjac udon bezglutenowy BIO
Tortellini z pomidorami i serem
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z pomidorami i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) ze szpinakiem i mozarellą - na patelnię
Gnocchi ziemniaczane (świeże) z szynką i mozarellą - na patelnię
Tortelloni z grzybami (świeże)
Tortellini z szynką
Tortellini z serem ricotta i szpinakiem
Makaron konjac noodle (nudle) bezglutenowy
Makaron konjac spaghetti bezglutenowy
Makaron konjac fettucine (wstążki) bezglutenowy
Makaron orkiszowy pełnoziarnisty - pióra
Makaron żytni pełnoziarnisty
Makaron rigatoni (100% z pszenicy durum)
Zacierka - makaron 2-jajeczny
Makaron Orecchiette
Gnocchi ziemniaczane z pomidorami bezglutenowe
Makaron świderki - dla diabetyków
Makaron pióra (penne rigate)
Najniższa cena: 4,39 zł
Makaron świderki (eliche)
Najniższa cena: 4,39 zł
2% więcej
Mąka puszysta - Tortowa (typ 450)
Mąka puszysta - Luksusowa (typ 550)
Makaron spaghetti
Najniższa cena: 4,89 zł
Makaron nitki (5-jajeczny)
Makaron świdry (fusili)
Makaron kokardki (farfalle)
Najniższa cena: 4,39 zł
Makaron nitki (5-jajeczny)
Makaron krajanka (5-jajeczna)
Makaron pióra pełnoziarniste (penne rigate)
Najniższa cena: 4,35 zł
3% więcej
Makaron kokardki pełnoziarniste (farfalle)
Najniższa cena: 4,35 zł
3% więcej
Makaron nitki cięte (filini)
Najniższa cena: 4,39 zł
Makaron gwiazdki
Makaron spaghetti pełnoziarniste
Najniższa cena: 4,35 zł
3% więcej
Makaron świderki z warzywami (eliche)
Najniższa cena: 4,99 zł
10% taniej
Jak ugotować makaron? Na każde 100 g makaronu zagotuj 1 l posolonej wody. Wrzuć makaron, gotuj 5-7 minut, od czasu do czasu mieszając. Następnie odcedź.
Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice, PL
MW FOOD Sp. z o.o. Sp.k. ul. Chopina 10, 34-100 Wadowice, PL www.lubella.pl
Lubella
Marka | Lubella |
Lubella Tradycja od 1881 Najlepsze ze zboża Współpracujemy z polskimi rolnikami. Posiadamy 6 etapów kontroli, od ziarenka do paczki. Mielimy zboże we własnym młynie. Łączymy pasję z doświadczeniem.
więcej inspiracji na: Uwielbiam.pl Jak odmierzyć 100 g makaronu? Odmierz 3/4 szklanki makaronu i gotowe!
Przepis dla Ciebie! Łazanki z kiełbasą i cukinią na ostro Składniki: makaron Lubella Łazanki 200 g kiełbasa chorizo 80 g lub kabanos 150 g 1 cukinia chili około 4 cm natka pietruszki Ilość porcji: 2 Czas przygotowania: 20 min Przygotowanie: Makaron to podstawa! Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Przygotuj dodatki! Kiełbasę pokrój w plasterki i podsmaż ją chwilę na suchej patelni. Na tłuszczu z kiełbasy podsmaż cukinię pokrojoną w plasterki. Papryczkę chili oraz pietruszkę drobno posiekaj. Połącz i ciesz się smakiem! Cukinię wymieszaj z ugotowanym makaronem, kiełbasą, posiekaną papryczką chili i natką pietruszki. Smacznego!
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów