PROSTE HISTORIE VEGAN
Pizza warzywna z grillowaną papryką i pesto
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pizza z pieczarkami, na podpieczonym spodzie.
Proste Historie to proste sposoby na popularne dania. Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich. Niezwykle puszyste i lekkie ciasto, starannie dobrane składniki i prawdziwy, gęsty sos pomidorowy to początek opowieści o pizzy, do której dopisać możesz swoje zakończenia.
Pizza i zapiekanki Proste Historie Bistro to odpowiedź na oczekiwania pokolenia konsumentów świadomych, szukających produktów smacznych, szybkich w przygotowaniu, a jednocześnie opartych na prostym, czystym składzie.
Pizza Proste Historie Bistro to zdrowsza wersja pizzy, pozbawiona niepożądanych składników, w tym oleju palmowego. Podstawę wszystkich smaków stanowi puszyste, lekkie ciasto oraz prawdziwy sos pomidorowy. Niezastąpiona podczas spotkań w gronie przyjaciół i znajomych. Pizza Proste Historie Bistro - dzielmy się nią przy wspólnym stole.
bez oleju palmowego
prawdziwy sos pomidorowy
Pizza warzywna z grillowaną papryką i pesto
Pizza z pieczarkami
Pizza z pieczarkami
Pizza BBQ z dynią i jalapeno
Frytki cienkie do piekarnika bezglutenowe
Cena przed obniżką: 11,29 zł
26% taniej
Frytki karbowane do piekarnika bezglutenowe
Frytki proste do piekarnika bezglutenowe
Zapiekanka z pieczarkami
Cena przed obniżką: 5,99 zł
Zapiekanka z kurczakiem
Cena przed obniżką: 5,99 zł
Lód w kostkach
Cząstki ziemniaczane ze skórką bezglutenowe
Zapiekanka z szynką i pieczarkami
Cena przed obniżką: 5,99 zł
Pierogi ruskie
Pierogi z serem
Pierogi z wiśniami
Pierogi z mięsem
Pierogi z jagodami
Pierogi z truskawkami
Pierogi z owocami
Talarki ziemniaczane bezglutenowe
1. Zamrożoną pizzę wyjmij z opakowania i umieść ją na ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180°C-200°C. 2. Piecz przez około 14 minut, do momentu roztopienia sera i zarumienienia ciasta. Gotową pizzę możesz udekorować listkami bazylii. Ponieważ urządzenia różnią się między sobą, powyższe informacje należy traktować jako wskazówki.
Gotowy do spożycia po obróbce cieplnej.
Warunki przechowywania: w temperaturze -6°C: 1 tydzień w temperaturze -12°C: 1 miesiąc w temperaturze poniżej -18°C: Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii podane w polu kodowym z boku opakowania. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia. Najlepiej spożyć przed końcem: / Numer partii produkcyjnej: data minimalnej trwałości i numer partii podane w polu kodowym z boku opakowania.
Typ | Zamrażać |
ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska
Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. +48 58 582 42 59 fax +48 58 582 43 81 www.iglotex.pl
Proste Historie
Marka | Iglotex |
Marka | Proste Historie |
Podmarka Bistro
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Proste Historie to proste sposoby na popularne dania. Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich. Niezwykle puszyste i lekkie ciasto, starannie dobrane składniki i prawdziwy, gęsty sos pomidorowy to początek opowieści o pizzy, do której dopisać możesz swoje zakończenia.
Kopytka ziemniaczane są idealnym dodatkiem do mięs. Znakomicie smakują w towarzystwie sosów warzywnych i grzybowych. Sekretem udanych kopytek jest sprężyste, aksamitne ciasto, które rozpływa się w ustach. Dzięki PROSTYM HISTORIOM, pyszne, mięciutkie kopytka pojawią się na talerzu w mgnieniu oka!
Wspieramy akcję Nie jem palmowego Chronię orangutany facebook.com/niejempalmowego
Te i wiele innych przepisów znajdziesz na: prostehistorie.com.pl facebook.com/prostehistorie infolinia 801 801 188 Opłata zgodna z taryfą Twojego operatora.
Dodaj do swojej pizzy coś ekstra. Dzięki prostym dodatkom jej smak może być za każdym razem wyjątkowy. Wiejski smak Połóż na pizzę plasterki kiszonego ogórka i podsmażony boczek. Po hiszpańsku Przed pieczeniem dodaj do pizzy kiełbasę chorizo i suszone chili. Do pizzy przygotuj lekką sałatkę Sałatę rzymską i rukolę porwij na mniejsze kawałki, polej sosem winegret i posyp pestkami słonecznika. Historia na deser Wiśnie w cieście migdałowym Rozmroź wiśnie Proste Historie i odsącz owoce z soku. Do miski wsyp 180 g mąki pszennej, dodaj 3 jajka, 100 g cukru, szczyptę soli i wymieszaj. Dodaj 250 ml mleka i rozpuszczone 60 g masła, wsyp 1 czubatą łyżkę zmielonych płatków migdałowych i łyżeczkę aromatu migdałowego. Ukręć masę na jednolite ciasto. Naczynie do zapiekania posmaruj masłem, ułóż wiśnie i zalej ciastem. Piecz 30 minut w piekarniku nagrzanym do 200°C. Serwuj posypane cukrem pudrem.
Nazwa funkcjonalna Pizza
Wariant z pieczarkami
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów