PROSTE HISTORIE
Cząstki ziemniaczane ze skórką bezglutenowe
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Proste Historie to gotowanie z kilku składników połączonych w pyszne domowe danie. To wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały, 3-daniowy obiad: zupę, drugie danie i deser.
Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich.
produkt bezglutenowy
na oleju słonecznikowym
100 % polskich ziemniaków
100 % wyselekcjonowanych ziemniaków
Cząstki ziemniaczane ze skórką bezglutenowe
Talarki ziemniaczane bezglutenowe
Kartofle ze skórką grubo ciosane bezglutenowe
Placki ziemniaczane mrożone
Kulki ziemniaczane mrożone
Ciasto ziemniaczane w kształcie minionków
Lód w kostkach
Frytki proste do piekarnika bezglutenowe
Frytki karbowane do piekarnika bezglutenowe
Frytki cienkie do piekarnika bezglutenowe
Cząstki ziemniaczane ze skórką bezglutenowe
Owoce lasów i sadów
Kartofle ze skórką grubo ciosane bezglutenowe
Zapiekanka z szynką i pieczarkami
Słodkie maliny
Zupa grzybowa z podgrzybkami bezglutenowa
Zupa krupnik polski z kaszą jęczmienną
Zupa pomidorowa z ryżem
Zupa węgierska pikantna bezglutenowa
Zupa pieczarkowa z pietruszką bezglutenowa
Zupa królewska ze szpinakiem
Soczyste wiśnie bez pestek
W piekarniku: Porcję zamrożonych talarków ziemniaczanych rozłożyć na blasze piekarnika podgrzanego uprzednio do temperatury 220 °C (z funkcją termoobiegu 200 °C). Piec 15-20 minut, do uzyskania właściwej chrupkości i koloru. W czasie pieczenia talarki ziemniaczane kilkakrotnie przemieszać. Gotowe w 15-20 minut
Smażyć w głębokim tłuszczu(Od postaci zamrożonej):W głębokim oleju: Porcję zamrożonych talarków ziemniaczanych wrzucić na głęboki olej podgrzany uprzednio do temperatury 175 °C. Smażyć około 4 minut, do uzyskania właściwej chrupkości i koloru. Gotowe w 4 minuty
Smażyć w płytkim tłuszczu(Od postaci zamrożonej):Na patelni: Porcję zamrożonych talarków ziemniaczanych rozłożyć płasko na patelni z cienką warstwą mocno rozgrzanego oleju. Smażyć około 8-12 minut, do uzyskania właściwej chrupkości i koloru. Gotowe w 8-12 minut
Warunki przechowywania: - w temperaturze -6 °C: 1 tydzień - w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc - w temperaturze poniżej -18 °C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
Typ | Zamrażać |
Maks. temp. °C -18
ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska
Znak przekreślonego kłosa - PL-097-002
Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. (+48) 58 582 42 59 www.iglotex.pl
Proste Historie
Marka | Iglotex |
Marka | Proste Historie |
Znak przekreślonego kłosa
Wstęga Möbiusa
V-Label Vegan (VEBU)
Produkt certyfikowany przez polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej
Proste Historie to gotowanie z kilku składników połączonych w pyszne domowe danie. To wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały, 3-daniowy obiad: zupę, drugie danie i deser. Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich.
Polska firma 100 %
Te i wiele innych przepisów znajdziesz na: prostehistorie.com.pl instagram.com/prostehistorie facebook.com/prostehistorie infolinia 801 801 188 Opłata zgodna z taryfą Twojego operatora. Wspieramy akcję Nie jem palmowego Chronię orangutany facebook.com/niejempalmowego
Talarki ziemniaczane dają wiele możliwości! Możesz przyrządzić je tak jak zwykle albo zupełnie inaczej. Francuska zapiekanka z białym winem i serem pleśniowym Zapiecz ziemniaki z boczkiem, białym winem, śmietaną i serem typu brie lub camembert. Ziemniaki z domowym sosem czosnkowym Wymieszaj śmietanę z majonezem, czosnkiem, curry i szczypiorkiem. Podaj z miską pieczonych ziemniaczanych talarków. Kolejny pomysł? Zapiecz talarki z podduszonym mięsem mielonym, pomidorami i tartym serem.
Wyprodukowano w Polsce
Nazwa funkcjonalna Talarki ziemniaczane
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów