PROSTE HISTORIE
Pierogi z truskawkami

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wyborny smak klasycznych, jesiennych owoców, otulonych miękkim ciastem ziemniaczanym. Oto tajemnica pysznych knedli ze śliwkami. Ich wyjątkowy smak to wspomnienie wrześniowego słońca i bogactwa owocowej przyjemności. Cudowny pomysł na oryginalny obiad lub podwieczorek dla każdego łasucha. | ||||||||||
Pierogi z truskawkami
Pierogi z jagodami
Knedle domowe ze śliwkami mrożone
Knedle w truskawkami mrożone
Knedle z nadzieniem morelowym
Knedle ze śliwką
Frytki cienkie do piekarnika bezglutenowe
Cena przed obniżką: 11,29 zł
Frytki proste do piekarnika bezglutenowe
Frytki karbowane do piekarnika bezglutenowe
Pierogi ruskie
Pierogi z truskawkami
Pierogi z serem
Pierogi z mięsem
Pierogi z jagodami
Kluski śląskie z dziurką
Warzywa na patelnię po hiszpańsku bezglutenowe
Warzywa na patelnię orientalne bezglutenowe
Warzywa na patelnię po włosku bezglutenowe
Warzywa na patelnię po meksykańsku bezglutenowe
Warzywa na patelnię po polsku bezglutenowe
Warzywa na patelnię klasyczne bezglutenowe
Lód w kostkach
• w temperaturze -6 °C: 1 tydzień
• w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc
• w temperaturze poniżej -18 °C: Najlepiej spożyć przed końcem: data minimalnej trwałości podana w polu kodowym z tyłu opakowania.
Sposób przygotowania: zamrożone knedle wyjmij z opakowania i wrzuć do minimum 3 litrów wrzącej, osolonej wody.
Następnie knedle delikatnie przemieszaj, aby nie przylegały do dna. Od chwili kiedy knedle zaczną wypływać na powierzchnię wody, gotuj na wolnym ogniu przez około 6-7 minut. Ugotowane knedle wyjmij z wody i podaj je tak jak lubisz. Gotową potrawę możesz polać śmietaną lub jogurtem i posypać cukrem.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów