WASĄG
kaszanka pieczona bio
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wyprodukowana z kaszy gryczanej z dodatkiem mięsa z głów wieprzowych, tłuszczu, wątroby, skórek oraz krwi wieprzowej, solona, parzona. Wędlina podrobowa uformowana w batony, odkręcana w odcinki o długości 18-20 cm; w osłonkach naturalnych – jelitach wieprzowych prostych, powierzchnia batonów barwy jasno do ciemnobrunatnej, nierównomiernej. Barwa na przekroju – brunatna; niedopuszczalne jasnoczerwone plamy świadczące o niedogotowaniu. Konsystencja dość ścisła, krucha, dobre związanie plastra. Smak i zapach charakterystyczny dla wędliny podrobowej parzonej z dodatkiem kaszy gryczanej palonej oraz krwi, umiarkowanie słony, wyczuwalne przyprawy.
Produkt świeży. Zalecamy spożyć w ciągu dwóch dni od momentu dostawy.
Produkty są krojone i zapakowane w pergamin przez przez naszych dostawców tuż przed odbiorem zamówienia. Każde opakowanie posiada etykietę Frisco.
kaszanka pieczona bio
Kaszanka królewska - kawałek
Legendarna kaszanka gryczana
Kaszanka wiejska
Kaszanka
Kaszanka gryczana
Polędwica sopocka wieprzowa
Szynka biała z Jakubowej Spiżarni
Szynka z jakubowej spiżarni - plastry
Pasztetowa delikatesowa
Sucha krakowska z szynki
Sucha żywiecka z szynki
Sucha krakowska bez dodatku konserwantów
Sucha krakowska high protein
Sucha krakowska z fileta kurczaka z dodatkiem wieprzowiny
Sucha krakowska z pieprzem
Kabanosy myśliwskie
Kabanosy krakowskie
Kabanos wiejski
Kiełbasa krakowska sucha pieczona
STARA WĘDZARNIA szynka
Kiełbasa myśliwska sucha bezglutenowa
Po otwarciu lub rozhermetyzowaniu należy spożyć w ciągu 48 godzin lecz nie później niż po terminie przydatności do spożycia.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów