POKARM ŻYCIA
Kiełki fasoli Mung
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kiełki rzodkiewki BIO zawierają sporo witaminy C. Są cennym źródłem jodu,potasu oraz magnezu,zawierają również siarkę dzięki czemu mają korzystny wpływ na skórę,włosy i paznokcie. Są pikantne w smaku, doskonałe do sałatek,kanapek i twarogu.
Może występować naturalny biały puch.
Kiełki fasoli Mung
Kiełki soczewicy
Kiełki słonecznika
Kiełki rzodkiewki
Kiełki lucerny
Kiełki groszku
Kiełki jarmużu
Kiełki brokuła
Kiełki rzodkiewki BIO
Kiełki brokuła BIO
Kiełki lucerny BIO
Mikroliście kapusty
Kiełki pora
Groszek czepny cięty
Kiełki brokuła BIO
Kiełki lucerny BIO
Mieszanka kiełków BIO
Temperatura przechowywania 2-8 C
Spożywać na surowo.
Biały
puszek występujący w korzeniowej części świeżych kiełków rzodkiewki, a także
brokułu, czy jarmużu, ze względu na swój wygląd (biały meszek), bywają mylone z
pleśnią. Są to korzonki boczne – włośniki - element systemu korzeniowego
rośliny
Temperatura przechowywania 2-8 C
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów