POKARM ŻYCIA
Kiełki słonecznika
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kiełki rzodkiewki BIO zawierają sporo witaminy C. Są cennym źródłem jodu,potasu oraz magnezu,zawierają również siarkę dzięki czemu mają korzystny wpływ na skórę,włosy i paznokcie. Są pikantne w smaku, doskonałe do sałatek,kanapek i twarogu.
Może występować naturalny biały puch.
Kiełki słonecznika
Kiełki rzodkiewki
Kiełki brokuła
Kiełki lucerny
Kiełki groszku
Kiełki fasoli Mung
Kiełki soczewicy
Kiełki rzodkiewki BIO
Kiełki lucerny BIO
Kiełki brokuła BIO
Kiełki jarmużu
Kiełki pora
Kiełki lucerny BIO
Kiełki brokuła BIO
Mieszanka kiełków BIO
Temperatura przechowywania 2-8 C
Spożywać na surowo.
Biały
puszek występujący w korzeniowej części świeżych kiełków rzodkiewki, a także
brokułu, czy jarmużu, ze względu na swój wygląd (biały meszek), bywają mylone z
pleśnią. Są to korzonki boczne – włośniki - element systemu korzeniowego
rośliny
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów