DELECTA
Posypka dekoracyjna - pałeczki cukrowe
Najniższa cena: 4,19 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Cukier dekoracyjny typ gruba rafinada, to cukier o dużych śnieżnobiałych kryształach, nadający się doskonale na dekoracyjną posypkę na ciasta, ciasteczka i desery. W trakcie pieczenia nie rozpuszcza się i nie zmienia swojego zabarwienia. Jest idealny do słodzenia kawy, herbaty i innych gorących napojów. Wizualnie efektowny, świetnie prezentuje się w cukiernicy i może być ozdobą każdego stołu.
Posypka dekoracyjna - pałeczki cukrowe
Najniższa cena: 4,19 zł
Pianki do deserów - pastelowe
Najniższa cena: 9,99 zł
15% taniej
Posypka dekoracyjna cukrowa
Kropelki mix z czekolady mlecznej białej i deserowej
Kolorowe mini piegi - do dekoracji ciast i deserów
Posypka o smaku owocowym - do dekoracji ciast i deserów
Kakao ekstra ciemne bezglutenowe
Barwniki spożywcze do żywności - 8 kolorów
Fajny pisak XXL - żółty
Cukier żelujący 2:1 (na 1kg owoców)
Najniższa cena: 6,99 zł
Cukier żelujący 1:1 (na 1kg owoców)
Najniższa cena: 7,99 zł
Cukier drobny
Cukier biały
Cukier biały w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier brązowy z dodatkiem cukru palonego
Cukier puder
Cukier trzcinowy Demerara nierafinowany
Cukier trzcinowy Demerara drobny
Cukier trzcinowy nierafinowany (kostka)
Cukier trzcinowy nierafinowany
Cukier trzcinowy nierafinowany w saszetkach (200 szt. x 5g)
Cukier puder
Cukier puder w tubie
Cukier trzcinowy BIO
Cukier biały kostka
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywać w suchym miejscu.
Kruche ciasteczka maślane z cukrem: 400 g mąki, 200 g masła, 250 g cukru pudru Diamant, 1 duże jajko, łyżeczka proszku do pieczenia, ½ łyżeczki soli, starta skórka z 1 cytryny.
Do posypania: 100 g cukru Diamant Gruba Rafinada, 1 żółtko.
Masło i cukier puder ubić mikserem na gładką, puszystą masę, dodać jajko i ponownie ubić. Następnie dosypać mąkę zmieszaną z proszkiem do pieczenia, solą i skórką cytrynową. Ciasto wyrobić na gładką masę i odstawić na 2 godziny do schłodzenia w lodówce. Potem wyjąć i rozwałkować na grubość ok. 0,5 cm. Wycinać ciasteczka, każde posmarować żółtkiem i obficie po wierzchu posypać grubym cukrem. Układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i piec na złoto przez 10-15 minut w temp. 180 °C.
Rada: zamiast skórki cytrynowej można dodać rozdrobnioną laskę wanilii.
Cukier biały kat. 1
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35
60-959 Poznań
Cukier Diamant Gruba Rafinada to biały cukier o dużych, śnieżnobiałych kryształach, nadający się doskonale na dekoracyjną posypkę na ciasta, ciasteczka i desery. W trakcie pieczenia nie rozpuszcza się i nie zmienia swojego zabarwienia. Jest idealny do słodzenia kawy, herbaty i innych gorących napojów. Wizualnie efektowny, świetnie prezentuje się w cukiernicy i może być ozdobą każdego stołu.
Pakowany w mocną, papierową torbę 1 kg.
grube, śnieżnobiałe kryształy
Diamant
Marka | Diamant |
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00