Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wędlina wyprodukowana z mięsa wieprzowego z dodatkiem dziczyzny ( MIĘSO Z JELENIA ) i przypraw, podsuszana. 100 g wyprodukowano z 121 g mięsa wieprzowego i 14 g mięsa jelenia. Produkt nawiązujący do wędlin staropolskich z wyczuwalnym charakterystycznym smakiem jałowca oraz mieszanki przypraw takich jak: gałka muszkatołowa, pieprz, czosnek i kminek.
KIEŁBASA JAŁOWCOWA Z DZICZYZNĄ
Kiełbasa wieprzowa z dziczyzną średnio rozdrobniona wędzona, parzona, podsuszana , w osłonce jadalnej.
Składniki: mięso (100 g wyprodukowano ze 121 g mięsa wieprzowego i 14 g mięsa jelenia), sól spożywcza, pieprz, jałowiec(0,3%), czosnek, cukier, substancja konserwująca: azotyn sodu, osłonka jadalna: kolagen wołowy.
Tworzący się na powierzchni batonu biały nalot (efekt krystalizacji składników mięsa) jest naturalną cechą wędlin suchych i podsuszanych
Przechowywać w temperaturze od + 1 do + 25 °C
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00