
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Kurczak Zagrodowy z Podlasia posypany aromatyczną przyprawą, wypełniony kawałkami jabłek i suszoną żurawiną. Jabłka i żurawina dodają mięsu soczystości oraz nadają niecodzienny smak.
Kurczak patroszony klasa A (1280g – 1920g)
Cena przed obniżką: 39,99 zł
Tuszka z kurczaka 1400-2100 g
Cena przed obniżką: 29,99 zł
Kurczak zagrodowy z jabłkiem i żurawiną (1520g-2280g)
Cena przed obniżką: 55,85 zł
Kurczak tuszka (1120g-1680g)
Nogi (360g-540g)
Cena przed obniżką: 16,99 zł
Mięso mielone z nogi i fileta kurczaka zagrodowego
Cena przed obniżką: 13,99 zł
Udo klasa A świeże
Cena przed obniżką: 15,49 zł
Podudzie klasa A świeże
Cena przed obniżką: 15,49 zł
Kurczak patroszony klasa A (1280g – 1920g)
Cena przed obniżką: 39,99 zł
Noga kurczaka zagrodowego wolno gotowana
Najniższa cena: 21,55 zł
Zestaw rosołowy świeży
Mięso z nogi (480g-720g)
Pierwszy człon skrzydełek z kurczaka zagrodowego(440g-660g)
Filety świeże klasa A (400g-600g)
Burgery drobiowe
Po otwarciu opakowania przełożyć elementy do brytfanki i piec w piekarniku w temperaturze ok. 150 C. Czas pieczenia zależy od wagi elementów, należy przyjąć około 1 godziny na kilogram produktu. Jest to czas orientacyjny. Należy pamiętać, aby podczas procesu pieczenia sprawdzać czy przebiega on prawidłowo. Pieczenie należy zakończyć w momencie gdy mięso zacznie odstawać od kości i nie występuje wyciek surowego osocza.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów